Prosize kapsule

Megan Fox – skoro pa nevina!?

She is maneater.. definitvno nisu stihovi kojima bi Megan Fox opisala svoja seksualna iskustva. Za divno čudo, mi je baš tako opisujemo. Međutim, Megan kaže da su status žderačice muškaraca od nje stvorili mediji, a da je ona za svoje 23 godine zaista bila samo sa dvojicom muškaraca, svojim sadašnjim dečkom glumcem Brajanom Ostinom Grinom i svojim prvim dečkom, po principu – prva ljubav zaborava nema.

Iako nama ovakav scenarijo deluje moguće jedino ako Megan hoće da kaže da su njih dvojica jedini s kojima je spavala, ali zajedno, Megan ostaje pri svojoj tvrdnji koja se graniči sa nemogućim i dodaje – seks mogu imati samo sa onim muškarcem u kog sam zaljubljena, a svaka pomisao na seks za jednu noć mi se gadi! WTF!!!???!!!

Megan kaže da uživa s dečkom u mirnom životu na ranču u blizini Los Anđelesa, a pomaže mu u vaspitavanju njegovog sedmogodišnjeg sina Kasijusa.

Ja sam maćeha u pravom smislu te reči. Na Kasijusa pazim od njegove treće godine, a on se ne seća života pre mene. Iz nekog razloga, niko na mene ne gleda na taj način, ali ja sam odgovorna za njega i nikad mi nije bilo teško čitati mu priče pre spavanja ili ga voditi u školu, otkriva Megan.

Ipak, deo krivice za to što su mediji od nje napravili nešto što nije – SEX SIMBOL (sram ih bilo!!!), pripisuje i sebi. Kako kaže, da se nije gotovo gola slikala za naslovnice skoro svakog muškog časopisa, možda bi ta slika bila drugačija.

Ovako, za sebe sam sačuvala samo one najintimnije delove tela, sve drugo svet je već video – zaključuje Megan.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.