Prosize kapsule

Seks dijeta

Ako vam seks u poslednje vreme baš i nije polje na kom biste mogli da se pohvalite epohalnim dostignućima, npr. da je ona zahvaljujući vašim seksualnim moćima bila prva žena na Mesecu, već da je sve daleko više podsećalo na misiju broda Apolo 13, onda imamo pravu stvar za vas. Zove se seks dijeta, a izgleda upravo ovako..

Zemljotres za doručak

* 1 šoljica zobene kaše (pripremite je s 1% mlekom, kakaom u prahu, malo šećera i iseckanim orasima)

* 1 šoljca običnog jogurta pomešana s jednom šoljicom jagoda

Iron Abs za vas

* prirodni sok od grejpa

Dejstvo:

Holesterol čini čuda vašim arterijama. Naslage masti smanjuju normalan protok krvi, a ovom dijetom ćete delovati upravo na njih. Voće poput oraha snabdeva organizam aminokiselinama koje pomažu u proizvodnji azot monoksida, koji je odgovoran za uspešne erekcije, dok se sok od grejpa i jagode bore protiv natrijuma i pomažu da se vene opuste i na taj način osiguraju dobar protok krvi.

Tornado za ručak

* salata spremljena od 2 šoljice zelene salate, paradajza srednje veličine, mariniranih i isceđenih artičoka uz preliv od maslinovog ulja i vinskog sirćeta

* goveđi gulaš uz šoljicu kuvanog ječma

Dejstvo:

Šećer je smrt za živce. Slabi na živcima biće slabi i u krevetu. Namirnice koje smo nabrojali pomoći će vam da ne zakažete.

Cunami za večeru!

* 170g svinjskog bifteka s roštilja

* 1 šoljica kinoe (peruanskog žita) s 1/4 šoljice iseckanih indijskih oraščića

* 1 šoljica kuvane brokule pomešane s kašikicom maslinovog ulja

Dejstvo:

Indijski oraščići i svinjetina puni su cinka, minerala koji je esencijalan u proizvodnji testosterona. Visoko kvalitetni proteini iz svinjetine i kinoe pomažu vam da izgubite „ljubavne hvataljke“ oko struka.Višak masnoće primorava telo da smanji proizvodnju testosterona, a samim tim umanjuje i vaš seksualni nagon. I na kraju,  maslinovo ulje i indijski oraščići izvor su zdravih masnoća koje će se postarati da ONA vašu testosteronsku eksploziju doživi kao udar CUNAMIJA – neće znati šta je snašlo!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Seks dijeta