Prosize kapsule

Žene, ni vi niste SAVRŠENE!

One su uvek spremne da nas menjaju. Možda vam to toliko nije poznato, ali kad se zamislite setićete se bar jednog primera prijatelja iz svoje bliže okoline, koji je godinama gajio svoj bunt i nesputanu slobodu kroz uvojke svoje duge divlje kose. A onda je upoznao NJU! Prvo što je uradila, nakon što je veza ozvaničena, bilo je da ga natera da se ošiša.. Astronauti i alpinisti pobodu zastave na novoosvojenu teritoriju da bi je proglasili svojom, a žena svoju ošiša. Ovo je prvi korak u transformaciji muškarca kakav jeste u muškarca kakav bi ona želela da bude. E, pa žene, ni vi niste bez mane.. A sada ćemo upravo prema njima napraviti podelu žena koje najčešće odbijaju muškarce.

Crna kukavica

Njima je svaki dan kao poslednji, ili makar pretposlednji. U stanju su da kukaju nad vremenom, zagorelim ručkom, slomljenom štiklom, pa čak da kukaju i bez razloga. Ovome često pridodaju i koji sat ogovaranja uz povremene izlive pljuvačine po svemu i svačemu, a nisu retke ni seanse zvocanja i prigovaranja. Poenta je da ovaj tip žena provede čitav dan ne radeći ništa do kukajući o neviđenom problemu koji ima. Muškom mozgu je to nepojmljivo.. Imaš problem? Reši ga!

Princeza

O ovom tipu žena Čola je sve rekao stihom – Baš je glupo biti zaljubljen u damu! Ne, s njom zaista ne možete ni na ples, ni u šetnju, ali ni na pivo, ni na pljesku, ni na kišu, ni na Sunce – lepota ispred svega! Ok, tebe ću onda držati kući u kutiji za Barbike, a sa nekom koja može sve što ti ne možeš odoh u život. Što bi rekao Anold u kultnom Terminatoru – Hasta la vista, baby..

Alapača

Naići na ženu bez dlake na jeziku je mač sa dve oštrice. Svakako je osvežavajuće biti s nekim kome ne moraš čitati misli i ko će ti u svakom trenutku reći sve u lice. Mešutim, za sve postoji mesto i vreme, što muškarcci dobro znaju, pa se vodeći politikom nikad nećeš zažaliti zbog onoga što nisi rekao, pametno uzdržavaju od suvišnih komentara kada procene da nije trenutak za njih. Ovo je naročito korisno pri upoznavanju sa njenom rodbinom koja vam možda baš i neće biti po volji, ali pošto poštujete nju, poštovaćete i njih. E, pa alapača neće! Ona će jednostavno biti – bez dlake na jeziku!

Radilica

Kod nje je sve na rok. Dragi, doručak moramo završiti do 9: 15 – imam prezentaciju. Dragi, naćićemo se na ručku za vreme pauze, imamo tačno 27 minuta od toga 15 za obrok, 5 za kafu, 5 da mi kažeš kako si proveo dan, a 2 mi trebaju za toalet. Dragi, svrši već jednom – SUTRA RADIM!!! E, to vam je dril. Iako deluje kao biznis mag, ovaj tip žene je u stvari emotivna kukavica, jer sve svoje ljudske i ranjive osobine krije iza strogog biznis plana. Takvoj se mora poručiti – nađi sebi život!

Tetkica

Osim što nekima koji se lože na fetiš učiteljice, tip žene poznat kao tetkica može delovati perverzno, ove dame posle nekog vremena postanu veliki pain in the ass. U početku je lepo ponovo imati majku koja će u svakom trenutku biti tu da sasluša i pomogne vama, ali i svakom depresivcu u problemu na čitavom svetu, ali uskoro ćete shvatiti da ona tu svoju ulogu doživljava kao pravi posao, a da vam umesto devojke sa pojačanim materinskim instinktom ona postaje druga majka. Muškarcima uglavnom nisu oduševljeni ovim odnosom na duže staze, priznaćete ima nečeg bolesnog u tome, mada se opet neki pale na tetkice. Ali i to je neka druga priča…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.