Prosize kapsule

SEXY KIM!!!

Kada smo dan već započeli starletama, zašto tim putem i ne nastaviti – preko starleta dosegnimo STARS!!! A govoreći o starletama, teško je ne pomenuti debitantski uspeh mlađane i slađane Kim Kardašian koja je već pomalo monotoni sjaj starletskog neba tokom prošle godine osvežila sjajem svojih izdašnih oblina. Upravo zahvaljujući tom osvežavajućem dahu kojim je zagrejala mušku maštu, Kim je od strane američkog FHM proglašena za najseksi telo među svim svetskim starletama – a svi znamo da to nije ostvarenje samo njenih snova. Svi mi sanjamo o Kim…

Kim se probila svojim talentom za prirodno i nadareno razgolićivanje pred kamerama, a kad neko ima talenat treba i da ga pokaže. Proboj je prvo usledio na američkom tržištu gole ženske kože, čiji su kvaliteti dobili na ceni već tokom njenog prvog pojavljivanja u nekom od američkih rijaliti zabavnih programa. Nakon toga, rijaliti mnogih muškaraca više nije bila zamisliva bez bar jednog pogleda na prirodne talente sexy Kim. A ona kao da je znala – svakom je bar jednom dala (naravno, da je pogleda – o pipanju nije prigodno sad da pričamo, mada smo sigurni da je pipanja bilo).

I tako – bla, bla, bla…Kim ono, Kim ovo.. Sve u svemu, mala ima talenta, pa da ne dužimo više – da vidimo te fotke za FHM i čestitamo Kim na FHM tituli najseksi telo 2010. Naravno, drage dame i starlete, ovo nije kritika vašem liku i delu. Mi muškarci volimo takmičarski duh, pogotovo kad ste vi u pitanju, pa sledeće fotke trebaju da budu isključivo motivacija da budete bolje. Pokažite nam šta umete! Kim vam je dala zadatak – KO UME BOLJE ŠIROKO MU POLJE!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.