Prosize kapsule

Jenny Lee – najizoperisanija žena na svetu!

Dženi Li (Jenny Lee) se sa svojih 30 i kusur plastičnih operacija koje su uključile sve od grudi, preko zatezanja kapaka do kozmetičkih prepravki na njenoj vagini, uspešno nominovala i osvojila nominaciju za najizoperisaniju ženu na svetu.

Dženi je kalifornijska glumica/starleta/tipična Beverli Hils platinasta Barbika preplanule kože, velikih grudi, punih usana i plave kose. Reklo bi se – san svakog muškarca, ali samo ako ste muškarac koji sanja da krevet deli sa poslednjim prototipom plastičnog Frankeštajna čuvenog holivudskog plastičnog hirurga “Dr. 90210″. Na plavokosoj starleti osim njenih očiju kostiju, i možda ponekog unutrašnjeg organa ne postoji više ništa što nije dotaknuto magičnom rukom pomenutog doktora. Naravno, Džena je zavisnica od nove sorte zavisnosti – zavisnost od plastične hirurgije, a na svoju drogu do sada je potrošila više od 80. 000 dolara. Pitamo se, nije li joj bilo jeftinije jednostavno da se drogira? Opšte poznata činjenica vezana za Dženu Li je da je do sada imala operacija koliko i godina, a ima ih 33. Poslednje što je radila je doterivanje vagine (pretpostavljamo da niste ni slutili da se i to može), a tom zahvatu prethodila su dve operacije grudi, implanti u obrazima, bradi, usnama (tri puta), zatim tri operacije nosa, isto toliko zatezanja grudi, ali i celog tela, kao i liposukcije ruku, bokova, butina, stomaka i KOLENA!?! Botoks joj dođe kao nama prva jutarnja kafa, tako da smatramo da je sasvim nepotrebno navoditi brojke po tom pitanju.

Iako izgleda kao karikatura Frankeštajna u najboljim godinama, Džena nema u planu da sada sta ne sa operacijama, jer smatra da žena treba da se oseća lepom i poželjnom, a ako se to postiže plastičnom hirurgijom, onda je, kako navodi- to njen izbor. Lepa? Poželjna? Džena, ako ti tako kažeš. Mi bismo te rađe uvrstili u katregoriju da se naježiš, podkategorija američka lepota, silikonske plavuše i drugi plastični frikovi, ali pretpostavljamo da je lepota u oku posmatrača. Pretpostavljamo, nekog sa podebljim dosijeom mentalnih oboljenja, koja sežu kolenima (plastičnim) unazad.

Ipak, Džena kaže da ona nikako nije zavisna, već samo veliki poklonik plastične hirurgije, a kako je pre i pored svega GLUMICA, morali smo se zapitati koje značajne uloge joj je njeno “pokloništvo” u poslednje vreme donelo. Kao i što ste pomislili, uglavnom su to gostovanja u emisijama o plastičnoj hirurgiji, nezaobilazna Opra i poneki live show u kojoj je glavna uloga bila sablažnjavanje prisutne publike svojim likom i delom.

Neodgovoreno pitanje ostalo je pitanje o njenom ljubavnom statusu – zauzeta ili sama? Dobro, sigurni smo da ona nikad u potpunosti nije SAMA… Go Jenny, GO!!!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Jenny Lee – najizoperisanija žena na svetu!

  1. Dzabe joj plastika ako ona nije takva prirodno (rodjena tako da kazem). Svi mi znamo da su darovi majke prirode najlepsi, kako pod prstima tako i u ocima…