Prosize kapsule

Ženske grudi sve veće!

Male, normalne, velike, veće, najveće… ženske grudi su nezaobilazna tema muških razgovora, misli, snova. Verovatno zato što i doslovno bodu muške oči. Međutim, da li ste primetili da one postaju sve veće? Prirodno ili pomoću malo plastične hirurgije nije ni bitno. Važno je da je trend velikih i moćnih uspostavljen, a od nedavno on ima i novu oznaku – K.

Ako izuzmemo estetsku hirurgiju još uvek nije poznat razlog zašto su ženske grudi sve veće, a činjenica je da jesu. Nama to, naravno, ne smeta, osim ako se ne zapitamo – hoće li rasti dok ne puknu!?

Prema najnovijim podacima veličine brushaltera čiji je zadatak da sputaju ove nekontolisane balone, svake godine dobijaju nove oznake, uporedo sa sve većim brojevima košarica. Prodaja do nedavno najvećih brushaltera porasla je za 50%, a ovaj tempo rasta nije stao od 2005. godine. Tako se ove godine konačno na tržištu pojavila i veličina sa oznakom – K. Osnovne karakteristike i tehničke specifikacije ovog više padobrana nego brusa su sledeće – opseg mu je skoro 1,2 metara, a razmak između najudaljenijih tačaka korpica brushaltera je 46 centimetara.

Iako su dame silikonskog poprsja glavni kupci ovih megabruseva, veliki je broj i onih žena kojima za popunjavanje ovih korpica nije bila potrebna pomoć estetske hirurgije, već samo par dodira prirode. Nama to toliko ne smeta, lepo na dodir, lepo na oko, ali ipak, teško je ne zapitati se od čega odjednom toliko rastu – radijacija, ishrana, margarin Rastimo!?? Dame, otkrijte nam tajnu, ima i kod nas šta da raste!!!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.