Prosize kapsule

Ženski polni organ – vagina

Znamo da ćete sada reći – pa, muškarci smo, postoji li nešto o vagini što mi ne bismo mogli znati!? Naravno da postoji! Eto, na primer, da li ste znali da Tatjana Kozhevnikov sa mišićama vagine može podići teret od 14 kilograma!?

Vagina za mnoge muškarce predstavlja tajnu – koliko god (puta) je upoznali, ona uvek ima još po neko iznenađenje za nas. Počev od misterije orgazma (glumi li ga ili ne, da li je bolji od našeg) do veličine i pitanja – koju veličinu zaista može primiti, sve su to samo su neke od zanimljivih činjenica o ženskom polnom organu koje ćemo vam u sledećim redovima otkriti..

Orgazam

I dok se mi dičimo muškim egom, žene nas u orgazmima šiju samo tako. Na takmičenju simpatičnog naziva Masturbate-a-thon koje se održalo u Danskoj 2009. godine, žene su osvojile novi svetski rekord – u broju ostvarenih orgazama. I dok su muškarci dostigli divljenja vrednu cifru od 31 orgazma u danu, žene su se zaustavile tek na brojci od 222. Respect…

Skok u dalj

Na istom takmičenju žene su oborile još jedan rekord u disciplini – orgazam u dalj! Najveća udaljenost koju je dosegao ženski ejakulat iznosi 3, 13 metara.

Veličina (ni)je bitna

Prosečna dubljina vagine je 7 do 10 cm, ali nemojte se plašiti da ćete vašu dragu ozlediti ako imate koji centimetar više. Vagina se može rastegnuti do 200 posto svoje dužine.

Simbolika

Reč vagina potiče iz latinskog jezika i znači futrola ili korice za mač.

Supervagina

Nadja Sulejman je svakako žena vredna divljenja jer je ista rodila osmorke, ali još vrednija naše muške fascinacije je Fjodorova Vasiljeva, ruska seljanka iz 18. veka, koja je rađala čak 27 puta – 16 pari blizanaca, 7 pari trojki, 4 para četvorki… bruto neto – 69 komada!!!!

Ispade mi vagina

Vagina može ispasti iz tela, i to se dešava kod žena čiji su mišići i ligamenti dna karlice slabi, a kako oni drže matericu, mokraćnu bešiku, creva.. dolazi do raznih oslabljenja i oštećenja. Ovi problemi nisu retkost i zastupljeni su kod 30 do 40% uglavnom starijih žena. Do ovoga dolazi uglavnom zbog brojnih porođaja, starosti, gojaznosti itd…

Najjača vagina

Tatjana Kozhevnikova, prema Ginisovoj knjizi rekorda, vlasnica je najjače vagine na svetu s kojom može podići teret od 14 kilograma.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Ženski polni organ – vagina

  1. Pingback: Interesantne činjenice o penisu | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Interesantne činjenice o penisu | Muški magazin - M@N!