Prosize kapsule

Tuning styling Srbija

Foto - Tuning Styling magazin


Tokom trećeg međunarodnog BG CAR SHOW-a koji smo za vas ispratili do najsitnijih detalja, zavirivši pod haubu svake mašine koja bi mogla biti zanimljiva oku prosečnog Balkanca, ali i pod suknjicu i u dekolte svake seksi hostese, čiji bi enterijer i dizajn oku tog Balkanca iz razumljivih razloga mogli biti još interesantniji, ipak smo posebno mesto sačuvali za jednu posebnu priču. Priču o tuning stylingu u Srbiji.

Na štandu magazina Tuning styling, jedinog časopisa o tjuningovanju i modifikacijama na automobilima kod nas, Auto tuning club iz Beograda izložio je svoje dike, automobile čije je tjuningovanje i sređivanje dovedeno do perverznog nivoa neprepoznatljivosti, iako su u pitanju sasvim obični i oku svakog Srbina sasvim poznati automobili. Mašta, kreativnost, ljubav prema automobilima ono su što infopharm.com pokreće članove ovog kluba da u svojoj auto misiji nemaju vremena za predah, ali tjuningovanje automobila nije sve čime se oni bave.

Klub postoji od 2004. godine, a pod njegove delatnosti danas se može podvesti sve, od tjuninga, preko organizovanja raznih vrsta trka (reli, kružne, drift race, auto kros) do izuzetne saradnje sa međunarodnim sportskim klubovima. Ipak, kako nismo dovoljno stručni, greška bi se mogla lako potkrasti i pored sveg našeg truda da se to ne dogodi. Zato bi najbolje bilo da o Auto tuning klubu, tjuningu u Srbiji i tjuningu uopšte, govori onaj koji se u to

najbolje i razume – Aleksandar Jokić, vlasnik Auto tuning kluba, sa kojim smo razgovarali na nedavno završenom BG CAR SHOW 2010.

Pa, da vas ne zadržavamo više… UŽIVAJTE!!!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.