Prosize kapsule

Karmen Elektra – MI TI SE KUNEMO!

Kad je Karmen Elektra u svom tesnom crvenom kupaćem kostimu i sa bovom u rukama nadgledala kalifornijske plaže svaki muškarac na ovoj planeti bio je bezbedan – Karmen nas čuva.

Jedino što smo više voleli od Karmen na straži, bila je Karmen u trku. Tih veličanstvenih nekoliko minuta kada je trčala ka (ne)SREĆNOM davljeniku i poskakivanje Karmeninog bujnog poprsja bilo je jedno od retkih zadovoljstava zbog kog je Baywatch-ere vredelo gledati. Ipak, Karmen nam je ovih dana upravo zbog svog poprsja u teškoj depresiji, jer smatra da su joj silikoni koje je ugradila pre deset godina bili sasvim nepotrebni.

Kako Karmen (37)  kaže, imala je sasvim lepe grudi i jedini razlog zbog kog je ugradila silikone bio je taj što je mislila da su male. Da, lepo je ne nositi push-up brushaltere, ali prirodno je ipak prirodno – tuguje Karmen, a mi joj samo možemo odgovoriti – Karmen, da si nas pitala, takvu grešku ne bi napravila. Jasno, mi bi tvoje grudi voleli pa da su i od kamena, ali iskreno, one stare su ti imale bolje amortizere. Ove ti se nekako tvrdo prizemljuju.. Ali, ne tuguj! Tvoja životna misija je već ostvarena – mladost miliona muškaraca učinila si lepšom.

Karmen, HVALA TI!

Tvoji MUŠKARCI.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Karmen Elektra – MI TI SE KUNEMO!

  1. Pingback: Top 10 Playboy zečica | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar