Prosize kapsule

Seks čip

Koliko puta ste se našli u onoj čuvenoj situaciji kada biste je usled hormonalne eksplozije, strasti, ili jednostavno neutoljive želje za seksom , istog trenutka sagoreli u plamu požude, a ona vas u sekundi ohladi onim poznatim – nije mi do toga. E, pa možda imamo rešenje za proble. Američki naučnici razvijaju elektronski seks čip koji bi se mogao usaditi u mozak kako bi stimulisao seksualnu želju. Ostaje vam još samo da je nagovorite da se podvrgne usađivanju, a kad vam daljinski padne šaka, verujte – uvek će joj biti do toga.

Čip koji je još uvek u fazi izrade, funkcioniše na principu odašiljanja slabih signala iz elektroda u mozak. Ova tehnoligija je već našla svoju primenu u lečenju Parkinsonove bolesti, a naučnici će je uz male adaptacije učiniti primenjivom i kod problema neke druge prirode.

U svom istraživanju naučnici su fokusirani na stimulisanje blagim elektro-impulsima prednjeg područja mozga, iznad očiju, područja odgovornog za stvaranje osećaja zadovoljstva koji je reakcija na hranu i seks.

Postoje dokazi da bi takav čip mogao funkcionisati. Pre par godina, naučnici su usadili sličan prototip u mozak žene s niskim nivoom libida, a rezultat je stvaranje seksualno veoma aktivne osobe. Njoj se ta iznenadna promena nije svidela pa je čip uklonjen – istakao je profesor neurohirurgije, Tipu Aziz.

Profesor Aziz je objasnio da je u pitanju bila prva verzija čipa, tehnološki veoma primitivna, i da će buduće napravice biti mnogo prefinjenije, sa više kontrole, pa će pacijenti moći da pale i gase čip po potrebi i želji.

Šta će sve izmisliti…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar