Prosize kapsule

Dijamantski vibrator

Jedno od tri najteža pitanja koja muškarac postavlja sebi u vezi svoje partnerke su – Šta je ovime htela da kaže, zatim kako je dovesti do orgazma i Šta joj kupiti – a da joj se svidi? Redom i kratko odgovaramo – to nikad nećeš znati, zatim možda jeste, možda nije, ali to, ponavljamo, NIKAD NEĆEŠ ZNATI, i dijamantski vibrator od 40. 000 evra! Šta je, što se čudite!? Pa, svi znaju da devojke vole dijamante – a i vibratore…

Dakle, poslednji muški problem od tri gore navedena, rešio je francuski juvelir, koji je sa ponosom predstavio trenutno najskuplju seks igračku na svetu – vibrator od 40. 000 evra.

Vibrator ko vibrator, namena i funkcije su iste, a da vam ne opisujemo sada koje su – mada znate da nam neće biti teško. Zanimljivo kod ovog vibratora je to da je napravljen od belog zlata, ukrašen sa 117 dijamanata, a u sredini se nalazi dijamantski prsten, koji se može skinuti i nositi na ruci.

“Ovo je igračka namenjena bogatašima koji svoju ljubav žele da izraze na specifičan način”, kaže Žan Fransoa Tokar, dizajner ovog luksuznog seksualnog pomagala.

On je objasnio da vibrator postoji u nekoliko veličina, cena je 40.000 evra, a već su stigle četiri porudžbine, pretpostavljamo bogatih dama koje ne štede na ličnom zadovoljavanju. Pardon, zadovoljstvu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.