Prosize kapsule

Inteligentni muškarci imaju zdraviju spermu

Prema istraživanjima londonskog Kings koledža, inteligentniji muškarci imaju kvalitetniju spermu. Ovo se opravdava sasvim logičnom činjenicom da inteligentni muškarci mnogo manje pate od stresa, koji je jedan od osnovnih uzročnika boljki kao što su muška neplodnost, sterilitet i impotencija, jer se mnogo lakše bore sa svakodnevnim problemima.

Analizom sperme 425 muškaraca starosti 31-44 godine, otkriveno je da osobe sa višim stepenom inteligencije imaju veći broj spermatozoida u mililitru sperme, kao i da su njihovi spermatozoidi pokretljiviji u poređenju sa spermatozoidima muškaraca sa nižom inteligencijom.

Ista studija, međutim, pokazala je i da inteligentniji muškarci koji nisu dobrog opšteg zdravlja imaju veći broj spermatozoida u mililitru sperme. Zaključeno je da su visoka inteligencija i dobar kvalitet sperme genetski povezani. U nizu otkrića zapaženo je i to da sperma utiče na raspoloženje žena, ali ne onako kako ste to sada vi pomislili. Naučnici su, naime, otkrili da su žene koje sa svojim partnerom praktikuju seks bez zaštite manje depresivne nego žene čiji partneri redovno koriste kondom. Smatra se da na promenu raspoloženja utiče upravo prisustvo hormona u spermi koji se apsorbuju kroz vaginu. To, naravno, ne znači da treba upražnjavati seks bez zaštite zarad boljeg raspoloženja, jer ćete biti daleko bolje raspoloženi ako znate da ste se sačuvali od polnih bolesti ili neželjenih trudnoća.

Iron Abs za vas

Bili inteligentni ili ne – siguran seks je nešto najpametnije što možete učiniti!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar