Prosize kapsule

Top 10 Playboy zečica – ikada!

Što je bukvar za osnovce, to je Playboy za muškarce – osnovno pomagalo na stazi seksualnog sazrevanja, a i posle. Bilo bi glupo držati se stereotipa – kada ga je Hju davnih pedesetih godina 20. veka osnovao, nije ni sanjao kakvo je revolucionarno delo započeo.. Znao je Hju, i to vrlo dobro šta započinje, a imao je petlje i da započne. Priznajemo, uvek je najteže biti prvi, ali kada posle pola veka pogledaš na tu prvu poziciju i shvatiš da si u onome u čemu si nekad bio prvi, danas PRVI među milionima istih i sličnih – e, tad znaš da je vredelo.

Sigurni smo da je Hju sasvim zadovoljan uspehom svakog od izdanja koje je njegov Playboy postigao, jer smo zadovoljni i mi muškarci, a na kraju – zbog nas je Playboy i stvorio, ali sve to ne bi bilo to da nije neodoljivih Playboy zečica. Njihove duplerice, nepisana su slova muškog bukvara, koja su sricale generacije muškaraca u poslednjih pola veka. Kako svak od nas uvek ima nešto što mu je baš omiljeno, omiljenije od svega, hajde da vidimo koje su nam to omiljene Playboy zečice, čija imena prosto klize preko naših jezika…

Za početak, tu je Rejčel Hanter


Ova novozelandska lepotica prvi put je došla na naslovnice krajem 80-ih dvadesetog veka. Od tada do 2004. godine honorar za naslovnicu Playboya skočio joj je na vrtoglava 2 miliona dolara. Zašto – procenite sami.

Fara Foset


Junakinja Čarlijevih anđela i definitivno, najprodavaniji lik (a i telo) svih vremena, sve do 1995. godine suprotstavljala se slikanju za naslovnu stranu Playboya, a onda BUM! Fara Foset ko od majke rođena u decembarskom izdanju iz 1995. godine. Očekivano, to je bilo najprodavanije izdanje od 1990. godine sa ukupno 4 miliona prodatih primeraka. Nije loše za ženu u kasnim 40-im, zar ne?

Stefani Simor


Stefani će vam najverovatnije biti poznatija kao supermodel i devojka Axl Rose’s-a, sa početka devedesetih godina, pri čemu je čak i statirala u jednom spotu Roses-a za koji ste MOŽDA čuli –November Rain. Za Playboy je pozirala dva puta, u martu 1991. i Februaru 1993.

Deniz Ričards


Najpoznatija je kao jedna od mnogih Bond devojaka, a osim toga poznata je i po rešenosti da dospe na naslovnicu Playboya, što smo svesrdno pozdravili 2004. kada joj je to pošlo za rukom. Mi volimo odlučne žene!

Dženi Mekarti


Dženi Mekarti, jedna je od retkih Hjuovih zečica kojima je glumačka karijera krenula na bolje, nakon poziranja za naslovnicu Playboya, što je Dženi odradila još 1994., a za svoj trud nagrađena je i titulom Zečice te godine sa velikim Z, mada mi lićno mislimo da je to zbog velikih S, ali dobro…

Sindi Kraford


Kada se verovatno najpoznatija manekenka svih vremena slikala za Playboy 1988. kiosci su za nepunih sat vremena bili doslovno očišćeni od julskog broja Playboya te godine. Ona je bila prva manekenka koja je to učinila, ali i ponovila 1998. godine, a posebnu čast Hefner joj je učinio svrstavši je među 100 najseksipilnijih zvezda 20. veka.

Karmen Elektra


Karmen je takođe bila prvo manekenka koja se za Playboy skinula maja 1996. godine, a zatim i decembra 2000. i aprila 2003. Takođe spada u one srećnice kojima je skidanje donelo mnogo više uspeha nego štete po dalju karijeru.

Kim Kardashian


Kim možda nije tako velika holivudska zvezda, ali joj zato guza sija kao Severnjača! Tako, kada je odlučila da se 2007. slika za decembarsko izdanje Playboy magazina, muški deo zemaljske populacije se prilično uzdrmao oko toga. Nije da je do sada nismo videli golu, ali na naslovnoj Playboya to deluje uvek kao prvi put!

Pamela Anderson


Šta reći – a ne zaplakati! Znate koliko smo vezani za našu Pamelicu, a kako se i ne vezati, kad je i Hju Hefner Pamelu ugostio na naslovnoj stranici svog životnog dela čak 12 puta!

Merilin Monro


Merilin je poznata po mnogo čemu, pa eto i po tome što je bila prva Playboy zečica ikada. Krasila je prvo izdanje časopisa davne 1953. godine, a na šok koji je izazvala u javnosti reagovala je sasvim prirodno i spontano kao da se slikala u glamuroznoj toaleti na dodeli Oskara, a ne odevena jedino u – Chanel No. 5.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar