Prosize kapsule

Pretnja od EKSPLOZIVNIH grudi!

Iako zvuči kao dobra ideja, ne mislimo na sisate teroristkinje koje avione preuzimaju tako što raskopčaju košulje i time skrenu pažnju obezbeđenju i pilotu dok ih njene kolege ne srede, već na jednu ozbiljniju mogućnost upotrebe ženskih grudi u terorističkim misijama. Stručanjaci upozoravaju da bi teroristi uskoro mogli početi da pune ženske silikonske implatante plastičnim eksplozivom. Setite se ovoga kada sledeći put budete rekli za grudi neke žene – kakve BOMBE ima…

it' s gonna BLOW!!!

Plastični hirurzi koji rade za radiklane islamske organizacije mogli bi izvesti takav zahvat, a stručnjaci za eksplozive upozoravaju kako je samo 140 grama plastičnog eksploziva u silikonima dovoljno da se stvori velika rupa na trupu putničkog aviona.

Koliko je ovo ozbiljna pretnja govori činjenica da ne postoji način na koji bi bezbednosni sistem na aerodromima detektovao eksploziv u ženskim grudima, osim najsofisticiranije rendgen tehnologije koja još uvek ne postoji čak ni na većini najmodernije opremljenih aerodroma.

Naravno da ne možete detektovati eksplozivne grudi kada ste po običaju zaboravili najjednostavniju, ali i jedinu 100% efikasnu metodu – pipanje!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar