Prosize kapsule

Kardio-trening

Jačanje mišića ne znači samo naporne treninge za bicepse, tricepse, noge kao stene i trbušnjake kao čelik. Da biste fizički bili što bi se reklo – FULL, neophodno je da se podvrgnete i nizu vežbi koje najteže padaju svakome ko aktivno trenira, a one su objedinjene pod nazivom – kardio trening (CARDIO training). Možda jesu najteže i najzamornije, ali upravo one vašem telu daju taj FULL izgled! O tome kako izgleda jedan kardio trening, VAŠ lični INSTRUKTOR – Nebojša MILJKOVIĆ!

Kardio-trening je najbolji i najefikasniji način za skidanje masnih naslaga, odnosno sala, ali i za održavanje kondicije. U kardio-trening spadaju trčanje, hodanje, vožnja bicikla, plivanje i aerobik u trajanju od 30 do 60 minuta . Kao i kod svakog treninga, i kod kardio treninga, najbitnije je odrediti cilj – šta želite treningom postići. Da li je vaš cilj samo da skinete masne naslage ili i da zadržite mišićnu masu. Od toga šta želite, zavisiće i postignuti rezultati, ali i program po kom ćete vežbati.
Naš savet je da kardio trening radite posle doručka, jer je jutro najbolje vreme u toku dana za ovu vrstu treninga zbog toga što ste tada najodmorniji, a metabolizam na najboljem nivou, te ćete na ovaj način postići sagorevanje kalorija tokom čitavog dana. Za one koji žele pored gubitka masnih naslaga da zadrže i obim mišića, koristan je savet da kardio-trening kombinuju sa bogatim proteinskim doručkom ili vežbama sa težinama, što će na vaše mišiće imati najbolji efekat.

Iron Abs za vas

Više o svemu što bi trebalo znati o kardio-treningu u video prilogu koji sledi…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Kardio-trening

  1. odusevljen sam m@n magazinom jednostavno receno to je prava stvar za svakog iole moderno savremenog a i za muskarca koji se stidi ili koji nije smeo ili nije znao -E OVDE CE DA SAZNA i Nauci

    • Pohvale čitaoca najviše znače! Hvala na podršci, idemo dalje..