Prosize kapsule

RapeLay – igrica koja je razbesnila žene

Prava žena, barem kako one tvrde, do sada su bila ugrožena na mnogim planovima – od doma, preko radnog mesta do mesta u samom društvu. Međutim, najnoviji udar doživela su i u svetu virtuelne zabave. Japanska kompjuterska igrica RapeLay svojom tematikom razbesnela je sve svetske feministkinje i feminističke organizacije, a silovanje, mučenje i prisilni abortus, samo su neke od stvari koje su im u igrici zasmetale. Da frka bude veća, igrica je zahvaljujući internetu dostupna svima.

Iako bi ova igrica mogla zvučati čak i zanimljivo sa muškog gledišta, jer sve počinje sa tinejdžerkom koja stoji na stanici metroa i postavlja vam pitanje kako da vam pomogne, na šta vi birate da li ćete joj zadići suknjicu, napasti je na licu mesta ili je pratiti do kuće pa je odraditi u kompletu sa cimerkama, ženama ova ideja nije nimalo zabavna. Naročito ako se uzme u obzir da vremenom napredujete, pa vam se u napastvovanjima (iznova i iznova), pridružuje sve veći broj drugara. Da ne uvijamo više, igrica je bogata scenama eksplicitnog seksa, a ide se i tako daleko da napastvovana tinejdžerka može zatrudneti, a vi je možete prisiliti na abortus. Ukratko, to bi bio sadržaj igrice RapeLay, a priznaćete – ženska pobuna ovoga puta može biti opravdana. Od nedavno, igrica se više ne distribuira po prodavnicama, ali je svoj put do korisnika našla preko interneta, zahvaljujući čemu je postala čak i dostupnija.

Ovakav tip, takozvanih hentai igrica, u Japanu nije retkost, kao što nisu retke ni mnoge druge stvari koje nam dolaze iz zemlje zalazećeg sunca, a koje bi se u ostatku sveta u najmanju ruku mogle nazvati bolesnim. Takođe, ni pornografije ne manjka u tim sadržajima iako su oni regulisani japanskim zakonima, tako da su u igricama i video materijalu, recimo, genitalije uvek zamućene, ali kada pred očima imate scenu brutalnog silovanja, to što ne vidite detalje i nije tako važno.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar