Prosize kapsule

Ellie Allen – kraljica orgazma!

Kako je dokazano, većina žena glumi svoje orgazme. Razloga je mnogo – ne umemo da je zadovoljimo, neki su fizičke, neki psihološke prirode.. sve u svemu, onaj pravi nama nikad neće biti dostupan, jer njega zna samo žena. Međutim, šta ako niste prosečna žena koja orgazam možda doživi, a možda i ne, već ste Ellie Allen – devojka koja dnevno doživi i do 250 orgazama?

Neki bi joj pozavideli na ovome, ali Eli svoje neprestano orgazmično stanje više vidi kao poklon koji bi rado vratila. Lepuškasta brineta, pati od retke bolesti koja se naziva Sindrom neprekidnog seksualnog uzbuđenja, odnosno – PSAS. Zahvaljujući njemu ona doživljava i do 250 orgazama na dan. Poremećaj se sastoji u tome što još uvek nepoznati fiziološki okidač ubrzava protok krvi ka polnim organima i intimnim delovima tela, pa se osoba koja boluje od sindroma nalazi u stanju stalne seksualne uzbuđenosti. Lekari još uvek ne znaju kako se leči ova bolest, a Eli i dalje svršava – pršti na sve strane!

Kako Eli kaže, nije oduvek bilo tako. Bolest se postepeno razvijala, a prvi put se u blagom obliku javila nakon Eline 17. godine kada je imala i svoj prvi seksualni odnos. U početku sam bila kao većina devojaka i ne bih uvek doživela orgazam. To me nije previše zamaralo. Volela sam seks, ali on nije vladao mojim životom – kaže Eli. Problem počinje da se komplikuje u periodu od 18. do 20. godine kada dotadašnje blage orgazme zamenjuju žestoki, ali još uvek retki višestruki orgazmi koji su trajali u proseku oko minute. Međutim, danas ovakve orgazme doživljava svakodnevno i po nekoliko puta u satu.

Uzbuđena sam od trenutka kad se probudim. Grudi su mi natečene, dobijem onaj vibrirajući osećaj i moram svršiti – opisala je Eli, koju doživljeni orgazam smiri na kratko, ali osećaj uzbuđenosti vraća se ubrzo i onda šta drugo nego…

Kako nikad ne zna šta je može uzbuditi i podstaći na orgazam, a može mnogo toga, Eli se često nalazila u krajnje neprijatnim situacijama. Kako i sama kaže, može je uzbuditi sve – od truckanja u autobusu, vibriranja koraka pešaka na ulici, zvona telefona ili zvuka fotokopir mašine na poslu, plesanja, penjanja stepenicama ili liftom do lepog muškarca ili uniformisanog policajca. Naveli smo vam sve ove primere, jer je Eli u svakoj od prethodnih situacija svršavala, pa možete samo zamisliti kako je biti u njenoj koži.

Kao najneprijatnije iskustvo Eli navodi situaciju kada ju je policajac zaustavio jer je prošla kroz žuto na semaforu.

Do trenutka kada je došao do mog prozora, bila sam već poprilično uzbuđena – priča Eli. Lice mi je bilo potpuno crveno i znala sam da ću ako otvorim usta zastenjati ili vrisnuti jer sam se upravo nalazila u toj fazi – opisuje lepa brineta svoju seksi avanturu, dodavši da je na policajčevo pitanje da li zna zašto ju je zaustavio, samo kimnula glavom.Nije lako biti Eli.

U galeriji gde je Eli zaposlena, kako kaže, poslodavci imaju razumevanja za njen problem, pa joj ne uzimaju za zlo ako se na nekoliko minuta povremeno izgubi iz vida. Dobra strana toga je da, ako ništa drugo, mušterije uvek dočekuje sa osmehom na licu!

Kao što smo već rekli, leka za Elino stanje još uvek nema, samo preventive u vidu gela koji ima anesteziološko dejstvo i ulogu da umrtvi intimne delove tela na koje se nanosi, a kako bi umanjila svoj seksualni apetit Eli se i sama leči – čajem od kamilice i sa nekoliko čaša vina, pred izlazak.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.