Prosize kapsule

Tajna muvanja

By Maja Stefanović

Оvo treba da pročitaju samo muškarci od stila.

Dakle, ako niste kao smrt (koja ne bira), već ste čovek koji ne želi da gubi vreme nego nađe potencijalnu partnerku na duge staze, evo rešenja:

Tajna je u planiranju!

Ima da te odigram kao Đoković!

Muškarci sa ovih prostora skloni su spontanom prilasku devojkama po principu „šta bude, bude“. Uglavnom – ne bude.Strateško planiranje muvanja devojke donosi Vam niz prednosti koje na polju tržišta donosi novac,  a Vama će ljubav.

Šta je potrebno?

Potrebno je da u muvanju koristite osnovne principe menadžmenta koji se već koriste u marketingu, oglašavanju, sportu, odnosima sa javnošću… pa zašto ne bi i u ljubavi!

Ako je ljubav strateška igra, ovo su pravila planiranog muvanja:

Odredite ciljnu grupu.

To bar nije teško. Ukusi su različiti i menjaju se kroz epohu, ali naravno vi najbolje znate šta Vas fizički privači. Lepota jeste prolazna, ali ružnoća nikada ne prolazi!

Što se tiče karaktera, verujte mi na reč – slično se sličnom raduje. U prilog tome govori i pesma našeg trofejnog kantautora Gorana Bregovića:“Bitanga i princeza par? О-оо-о, ne ide тоооо-о-о!“. Konačno, dovoljna razlika je što ste Vi muško, a ona žensko!

Istraživanje.

Svideo Vam se neko. Raspitajte se o njoj. Ne kažemo da treba da špijunirate ali što više saznate o tome: ко је, šta je, šta voli, šta ne voli… bićete spremniji da odlučite da li ona uopšte zavrđuje Vašu pažnju i naravno koji je najbolji način da joj priđete. Konačno, još jedna mala napomena koja će koristiti u istraživanju, a mladi je često zapostavljaju: Kakvi su joj roditelji? Ne kaže džaba naš narod: „gledaj majku, biraj snajku!“

Plan.

Univerzalna pravila muvanja postoje, ali svaka osoba je ipak neponovljiva ličnost. Što kod neke „prolazi“, kod druge ne. Lopta jeste okrugla, ali računaju se samo pobednici – a Vi to možete biti. Zato, pamet u glavu i posle pravilnog pristupa u istraživanju i planiranju, lakše ćete „odigrati“. Zapitajte se da li bi Novak Đoković bio to što jeste u tenisu kada bi na teren izlazio bez analize i taktike kako će odigrati meč. Jedna je taktika za lidera na ATP listi Rožera Federera, a sasvim druga za 87-mo plasiranog Mardi Fiša. Dakle, u planu istaknite svoje kvalitete i neka to bude Vaš adut, ali nikada, nikada ne potcenjujte „protivnika“.

Primena.

Ako ste dobro pripremljeni, manja je šansa da ćete se tokom muvanja devojke zbuniti, izgovoriti nešto što ne treba, izvesti simpatiju na pogrešno mesto… Lakše je igrati kada možete pretpostaviti gde će loptica pasti. Naravno, to ne znači da sve mora da bude predvidljivo (onda igra i nema čari), ali priznaćete, lepo je znati da li, kada i gde možete da „smečujete“. Dobro odigrani poeni učiniće da i Vaše samopouzdanje bude veće, a to svi vole – naročito žene!

Analiza.

Nakon izlaska sa devojkom, procenite dobro šta Vam je odgovaralo a šta nije. Šta Vam se sviđa, a šta ne. Ukoliko je više dobrih nego loših stvari, nastavite sa viđanjem i koristite i dalje ovde pomenute principe u vezi. Dobre stvari ćete usavršiti, a loše izbeći, ili makar umanjiti.

Možda Vam sve ovo deluje suviše komlikovano, ali zapamtite: „Ko se na brzinu ženi, na tenane se kaje!“

©muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Tajna muvanja

  1. Pingback: Muvanje devojke « Top saveti za muškarce

  2. Pingback: Munjevito zavođenje | Muški magazin - M@N!

  3. šta se dešava,gde nestadoše svi komentari,prava riznica znanja o prilaženju,nadam se da je ovo neki bag ili ja sanjam…