Prosize kapsule

Muške naočare za proleće i leto 2010.

Pred vama je foto galerija muških naočara koje će biti moderne ovog proleća i leta. Naši predlozi nose skupa imena, ali poenta mode i nije pod obavezno imati BAŠ TAJ brend, već na osnovu predloženog pronaći odgovarajuću zamenu, a na osnovu onoga što smo smestili u ovih nekoliko fotki, sigurni smo da ćete lako zaključiti šta je to što će ovog proleća biti na ceni – od boje, preko okvira do dizajna. Naravno, ako imate kintu za originale tim bolje – bićete originalno trendi, a ako nemate za originale, postoje sasvim pristojne kopije. Ne morate baš ići u krajnost, pa originalnost tražiti kod Kineza, jer ipak postoji razlika između kopija i jeftinih kopija. Vi se opredelite za ove prve.

Naš savet je da pogledate u buticima u kojima možda i redovno pazarite odeću i obuću, kao što su Aldo, Pull & Bear, Springfield, F&X, New Yorker.. koje iako imaju jače cene za redovan robni asortiman, stvari poput naočara, novčanika, marama, ešarpi i drugih odevnih detalja drže po cenama kojima uspešno pariraju čak i Kinezima(retko prelaze 1. 000 dinara).

Prednost kupovine takvih stvari u brendiranim buticima je u tome što su one uvek dizajnirane i stilizovane prema trenutnim trendovima tako da ne možete omašiti! Zara ima nešto skuplju ponudu, ali se i tamo može ponešto iskopati, ako budete dovoljno uporni, što na kraju i jeste osnovno pravilo uspešnog shopinga.

Prada

Armani

Gucci

Carrera

Ray-Ban

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Muške naočare za proleće i leto 2010.

  1. Pingback: Muške naočare za Sunce - KAKO ODABRATI? | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Anonymous

  3. Kad budem imao love,prve na tapetu su mi Gucci/jeve naocare.,boli glava su a i jedine koje mi se svidjaju. Mora da kostaju najmanje 200 e…