Prosize kapsule

Dijeta za brzo mršavljenje

Većina dijeta podrazumeva odricanje od 50 do 80% uobičajene količine hrane koju inače unosimo u organizam. Upravo zato je i teško izdržati dijetu do kraja, a ako se tome doda i brojanje kalorija i prilagođavanje vrste hrane vrsti dijete koju praktikujemo, uspeh deluje kao nemoguća misija. Međutim, postoji dijeta koja osim što garantuje gubitak kilograma, utiče i na poboljšanje vašeg zdravstvenog stanja. Poenta je u tome da kombinujete uobičajen i ograničen režim ishrane.

Kao što znamo, najveći krivac za to što se naši kilogrami ne gube jeste loš metabolizam. Ova dijeta utiče upravo na njegovo ubrzavanje čime se podstiče efikasnije sagorevanje masti. Osim toga, dijeta rešava probleme sa astmom, dijabetesom, ublažava ili eliminiše mogućnost razvoja kancera, srčanih oboljenja ili moždanog udara, a smatra se i da produžava život.

Princip je sledeći. Jednog dana jedete vrlo malo, oko 50 posto normalnog unosa hrane, a sledećeg koliko god vam volja. Na ovaj način se ubrzava metabolizam i podstiče brže sagorevanje masnih naslaga, a kilogrami nestaju duplo brže nego kod dijeta kod kojih ste na strogo ograničenom režimu ishrane svakog dana.

Iron Abs za vas

Pri tome se savetuje, da i onim danima kada jedete koliko hoćete, to obavezno bude niskokalorična hrana, jer ona čisti vaše arterije, održava nivo šećera u krvi na idealnom nivou, a ćelije mozga štiti od bilo kakvog oštećenja. U tome i jeste prednost ove dijete, jer jednolična ishrana ume da ubije volju da se u dijeti istraje. Kod dijete SVAKI DRUGI DAN, možete efikasno razbiti tu jednoličnost čime automatski povećavate vaše šanse na uspeh.

Nakon dve nedelje, vrlo lako možete preći i na strožiji režim ishrane, jer će se smanjiti vaša potreba za velikim unosima hrane, mada su istraživanja koja su sprovedena da bi se utvrdila efikasnost dijete SVAKI DRUGI DAN, pokazala da su osobe koje su određeni period provele na ovom režimu ishrane umesto očekivana 2 do 3 kilograma izgibile u proseku 4 do 10 kilograma. Može se reći da je ova dijeta idealna kao dijeta na duže staze ili priprema za neku rigorozniju dijetu.

Studija koja je prilikom malopre pomenutog istraživanja paralelno sprovedena, pokazala je da su osobe koje su bile na dijeti, a pri tome imale problema sa disajnim sistemom, nakon dijete te probleme sveli na minimum, a još jedna propratna okolnost je i da se ovim načinom ishrane smanjuje broj slobodnih radikala koji se inače smatraju jednim od glavnih uzročnika bolesti kardiovaskularnog sistema i malignih oboljenja.

Zakjučak – uz dijetu SVAKI DRUGI DAN, smršaćete brzo, zdravo, i bez gladovanja!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Dijeta za brzo mršavljenje

  1. Најбоља дијета за коју сам до сад чуо јесте популарна "киви-дијета". Врло је једноставна! Наиме, једете све сем кивија!

  2. Pingback: Kako Se Ugojiti Brzo | Kako Da

  3. Treba praviti razliku izmedju brze dijete (sto bi znacilo da kratko traje) i brzog mrsavljenja (sto nije zdravo)