Prosize kapsule

Izgled – greške koje se ne praštaju!

E, to se zove - stilizovan muškarac!Modni promašaj žene vam nekako i mogu oprostiti. Ipak, od muškarca se to i očekuje. Međutim, postoje neke stvari preko kojih jednostavno ne mogu preći, pa sve i da zažmure na oba oka. Maljava leđa, dlake iz nosa i smrad samo su tri od 6 stvari koje ODBIJAJU ŽENE! Izbegnite ih tako što ćete znati koje su.

Miris

Muški znoj, kako su istraživanja pokazala, jak je afrodizijak koji neke žene može izludeti za tren. Međutim, poenta je da ih pre toga privučete miomirisom kako bi se u vašem znoju kupala tokom seksa, nikako ranije. Poznato je da žene imaju istančanije čulo mirisa od muškaraca, tako da čak i kada mislite da lepo mirišete, potrudite se da mirišete duplo lepše, jer će je bilo kakav neprijatan miris sigurno odbiti.

Dlake u ušima i nosu

Dlačice koje vam u hipi fazonu – slobodno i neobuzdano, vire iz nosa, siguran su garant instant hlađenja. Dodatno, ovo govori da ne vodite računa o sebi što će je sigurno naterati na pomisao – ako ne šiša ove što se vide, bolje da ne vidim ono što se ne vidi. Možda oslepim! Pincete u ruke i na čupanje!

Dlakava leđa

Još uvek ne izlazimo iz vunenog sveta koji na žene ne ostavlja osećaj topline, već gađenjai želje za begom. Jeste li to hteli da postignete? Ako jeste onda ok, ali ako niste onda, pored već navedenog, obratite pažnju i na stanje na leđima, jer ako se dužina dlaka na leđima može porediti sa onom na glavi ili grudima – vreme je za depilaciju. U suprotnom, tokom seksa umesto AH, mogli biste čuti FUUUJJJJJ!!!!

Perut

Muškarčeva kosa jedan je od ženskih fetiša. Osim toga što vole kada je bujna, dugačka i snažna, takođe vole i kada mogu da provuku prste kroz nju, a da im na njima ne ostane od 200 do 500 grama mrtvih ćelija kože sa vaše glave. Postoje šamponi i preparati kojim se ovi problemi rešavaju – REŠITE IH!

Zubi

Ko što Ciga gleda konju u zube, tako i žena radi isto. Mislite li da je slučajnost što svi glumci u reklamama, filmovima i tako dalje imaju taj blistavo beli osmeh. Svakako da nije, oni vam na suptilan način poručuju – žuto nije u modi. Šarmirajte je osmehom, ne izazivajte nagon na povraćanje. A na poljubac slobodno zaboravite…

Nokti

Cipele, osmeh, kosa i nokti, redosled je kog se žene pridržavaju u proceni muškarca. Ako želite da ostavite dobar utisak, ključno je da sve od navedenog bude uredno i čisto. Kako kod žena, ovo isto je primenljivo i OBAVEZNO i u mnogim drugim prilikama, na primer na razgovoru za posao. Higijena je pola zdravlja…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.