Prosize kapsule

Najbolji kondomi

U duhu one što se mora nije teško, siguran seks postao je nezaobilazan preduslov za svakog muškarca koji bi hteo da omasti brk, malo umoči, odnosno – ostvari seksualni odnos sa svojom partnerkom . Jasno, svi do poslednjeg su ovo pravilo prihvatili sa negodovanjem, jer čemu seks bez potpunog užitka, ali kada se pomisli na sve polno prenosive bolesti, čiji je spisak iz godine u godinu sve duži, možda ideja sigurnog seksa i nije tako loša. Ne zaboravite – kondom glavu čuva, a koji je čuva najbolje, otkrivamo vam u tekstu koji sledi…

Da li vam se ikada desila ona situacija nakon koje zastaje dah, a već u sledećoj sekundi pokreće se milion životnih pitanja? Ne, ne mislimo na razotkrivanje tajne univerzuma, odgovora na pitanje o smislu smisla ili nekoj drugoj velikoj filozofskoj misteriji. Naše pitanje je daleko prizemnije i nema toliko duhovnog u sebi, ali može se reći da većina muškaraca kada im se desi situacija na koju se pitanje odnosi – prebledi kao da je duha videlo! Dakle – da li vam je ikada pukao kondom? Sigurno da jeste. Da biste izbegli da vam se nezgoda ponovi, pročitajte koji su to kondomi preporučeni od ShopSmart magazina kao najsigurniji.

ShopSmart je sproveo testiranje 500 uzoraka 22 vrste kondoma. Kondome su naduvavali kao balone testirajući njihovu snagu, a zatim su ih uranjali u tečnost kako bi proverili da na njima nije nastala rupica ili neka druga deformacija. Ono što se može smatrati kao pozitivan ishod istraživanja je činjenica da su svi kondomi prošli minimalne zahteve, ali loše (ili ponovo dobro) je to što su neki ipak bili kvalitetniji od ostalih. Na kraju istraživanja, izdvojilo se sedam vrsta kondoma za koje se može reći da su BEZ GREŠKE! U nastavku vam otkrivamo koji su to kondomi koji vas nikada neće izneveriti, i na koje se ubuduće možete bez razmišljanja osloniti, jer vam je ZA SIGURAN SEKS neophodan SIGURAN KONDOM!

Iron Abs za vas

Lifestyles Ultra Sensitive

Lifestyles Warming Pleasure

Trojan Ultra Thin

Trojan Magnum

Durex Performax

Trojan Her Pleasure Ecstasy

Trojan Ultra Ribbed Ecstasy

Napomena: ShopSmart je kao naročito nepouzdane izdvojio sve kondome koji svetle u mraku, nezavisno od proizvođača. Na kraju istraživanja pokazalo se da su upravo ovi kondomi imali najveći postotak pucanja i drugih nedostataka. Ne brini – pronaćićete ona u mraku i bez svetlosne signalizacije..

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Najbolji kondomi

  1. Pingback: Kako se stavlja kondom | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Kako odabrati dobar kondom? | Muški magazin - M@N!