Prosize kapsule

Prvi seks – šta treba znati?

Najbolje bi bilo kada bi žene isporučivali sa uputstvom za upotrebu, nešto nalik veš mašini, hilti bušilici, ili novom mobilnom telefonu. Međutim, kako to nije slučaj, razne nedoumice tipa – Kako pronaći klitoris? Šta je G tačka? Kako zadovoljiti ženu? Da li je veličina bitna… ali i ona druga – Da li me vara? Da li je ljuta? Da li je mislila to što je rekla? Šta je mislila ovim što je rekla? Šta je rekla? Ma, da li je uopšte išta i rekla!?… ostaje nam da razrešimo na osnovu ličnog iskustva. Sa ženama nikada, ali baš nikad ništa nije jednostavno, pa smo odlučili da vam makar malo olakšamo oko nekih stvari. Za početak saznajte – šta je to što trebate znati kod PRVOG SEKSA!?

Lista osnosvnih uputstava za uspešan prvi seks može se sortirati u jednu rečenicu – Ne žuri, predigre nikad nije dosta, baš kao i nežnosti i upornosti (svi znamo da je*e uporan, a ne pametan), ne vadi ga iz gaća dok ona sama to ne uradi i za kraj – ako nisi siguran PITAJ!

Osnovno je da ne brzaš. Prvi put ti je, stoga želiš da ti u pamćenju ostane kao uspešan, a ne kao promašaj. Poljupci, dodiri, milovanja, maženja, istraživanje njenog tela (erogene zone nisu samo grudi i bradavice, već i leđa, vrat, stomak, ruke, prepone, kolena… ) čine magiju prvog seksa potpunom. Fora je u iščekivanju i nepredvidivosti, a ne u trange, frange, savij malu preko naslona. To je ok za neki drugi put. Za prvi put ipak želiš nešto više, valjda!?

Udarajte joj čežnju. Erotika nije badava u onome što se ne vidi i naslućuje. Tako postupite i vi. Pustite je neka naslućuje šta se krije u vašim gaćama, mašta čini svašta. Kada joj ga napokon otkrijete već će biti polu-luda od želje. Ova taktika je takođe korisna i kod preuranjene ejakulacije, što svakako ne želite, ali takođe i ako imate sumnje oko vaše veličine. Sledeći korak je da saznate šta se krije u njenim gaćicama. Saznajte koliko se ona napalila time što ćete opipati da li je vlažna. Ako još uvek nije nastavite sa predigrom, jer ženama treba malo više vremena nego nama.

Korisna tehnika je nadraživanje njenog klitorisa. Naravno, prvi put vam je i niste sigurni gde je, šta je i kako se to radi. Osnovne informacije možete pronaći u našem tekstu o erogenim zonama, a mi ćemo vam dati mali trik savet. Sve što ne znate ili niste sigurni pustite da ona uradi umesto vas. Na primer, u ovom slučaju, uzmite njen prst, obližite ga i prinesite vagini i onom mestu na koje otprilike ciljate da bi mogla biti lokacija klitorisa. Kako se ona ranije sigurno već igrala sa sobom (masturbirala), prst će joj sam krenuti ka klitorisu, a vi je samo sledite i ZAPAMTITE ZA SLEDEĆI PUT! Takođe, obratite pažnju u toj igri kako se ona samozadovoljava, jer ćete mnogo naučiti o tome kakav tempo, brzinu i uopšte seks voli.

Ako je do sada sve prošlo kako treba, trebalo bi da je spremna za veliko finale. U većini slučajeva pitanje za ulaz u njeno malo carstvo, nije potrebno, ali u svakom slučaju obratite pažnju na govor njenog tela. Kao i u svemu do sada nemojte žuriti. Idite centimetar po centimetar, prilagođavajući se novom i za vas još uvek nepoznatom okruženju, malo zastanite, produžite, zastanite, produžite i na kraju će ona sama krenuti u akciju tempom i brzinom koji joj odgovaraju. Vi se samo prepustite I OPUSTITE – priroda će odraditi ostalo.

Još jedna važna tačka ovde je G TAČKA. Kako smo i mi u više navrata pisali, ona je mit koji postoji ili ne postoji, ali u svakom slučaju mit u koji žene veruju i koji im pruža veliko zadovoljstvo. Zato je na vama da ga ispoštujete, pronađete i zadovoljite. G tačku je najlakše stimulisati rukom, kada ona kleči na kolenima iznad vašeg krila. Prema pomenutom mitu, ona je mala izbočina na trbušnoj strani vagine, neka dva prsta od ulaza i svoju veličinu povećava sa nadraženošću. Najbolji način stimulisanja su lagani kružni pokreti, a siguran dokaz da ste uboli pravo mesto je to da se kod vaše partnerke javlja osećaj da joj se mokri, što neki dovode u vezu sa tim da se u stvari na ovaj način nadražuje prostata, i da nikakva G tačka ne postoji. Ali ko će ga znati – važno je da nju to pali, i da će vam zahvaliti ludačkim, i što je najbitnije vama PRVIM SEKSOM. To je ono što se računa.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Prvi seks – šta treba znati?

  1. Pingback: Kako Znati Da Li Me Voli | Kako Da

Ostavite komentar