Prosize kapsule

Kako izgledati mršavije?

Ok. Počeli ste sa dijetom. Sakrili ste od sebe sve slatkiše koji postoje u kući, zaboravili čak i na misaonu imenicu HLEB, i redom obavestili sve prijatelje i poznanike iz vašeg imenika da u vašem prisustvu u narednih dva meseca NE pominju bilo koji prehrambeni proizvod nevegeterijanskog porekla. Dakle, rešili ste – smršaću i ponovo zakopčati ono najgornje dugme na farmerkama, baš kao nekada! Uz vas smo! Međutim, kako se nijedna promena ne dešava preko noći, pa tako ni u te farmerkama preko noći nećete ponovo izgledatimršavo, pomoći ćemo vam sa nekoliko saveta kako da u ovom prelaznom periodu u odeći koju već imate izgledate mršavije! Evo malih trikova kojima se postižu veliki rezultati…

Kao što ste sigurno već primetili, u nekoj odeći, određenog dezena, boje, kroja, dužine, širine i tako dalje… izgledate deblje, a u nekoj opet mršavije. Ne, niste ludi – odeća čini to. Pred vama je nekoliko osnovnih pravila koja se moraju ispoštovati ako imate koji kilogram više, a ne želite da se to primeti.

Boje

Modno pravilo da tamne boje skrivaju sve naše obline, sužavaju u struku i otvaraju u kuku, i nije neka velika tajna. Međutim, veliki je broj onih koji nisu nužno ljubitelji crne boje, ali smeću sa uma da crna nije jedina tamna boja. Isti efekat imaće tamno siva ili tamno plava boja. Važno je izbegavati svetlije boje, naročito belu u kojoj čak i najmršaviji deluju bucmasto. Takođe, u širokom krugu zaobiđite i sve krem nijanse, smeđe obavezno, a nemojte se suviše hrabro odlučivati ni na druge pastelne tonove. Biće vremena za njih – kada smršate. Za sada, CRNO PA SE NE VIDI.

Kod boja je takođe važno obratiti na jednobojnost i šarenilo. Jednobojna odeća izdužuje, što odmah znači i stanjuje. Pokušajte sa kombinacijom pantalona i majice u istoj boji, sa razlikom u nijansi. Trebalo bi da postigne odgovarajući efekat.

Detalji

Jasno nam je da su detalji trenutno veoma moderni i poželjni u vašem autfitu, ali samo sa ciljem da izgledate lepo. Ako imate kilo, dva, tri ili 10 više, detalj će možda skrenuti pažnju na ono što ne želite da se vidi, jer detalju je ipak funkcija da skreće pažnju. Biće vremena i za njih – sada je važno da se uklopite.

Takođe, važno je izbegavati horizontalne pruge. Mornarske majice svi volimo, ali ako ćemo u njima izgledati kao da smo pojeli brata blizanca – neka hvala! Međutim, vertikalne pruge izdužuju, a ove godine izuzetno su trendi na pantalonama, tako da se slobodno možete baciti na PRUGANJE svog garderobera.

Materijali

Ključno je izbegavati sve materijale koji se sjaje da biste izbegli utisak sočne debele viršle umotaneu plastiku. Eksperimentišite sa laganim materijalima, lanom, pamukom i uvek se opredeljujte za širi kroj uz slojevito oblačenje, ili kad su u pitanju odela, sakoe tamne boje sa vertikalnim prugama i kopčanjem na dva dugmeta.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.