Prosize kapsule

Mozak, muda i moral

Ili kako prići devojci

by Maja Stefanović

Podvaljak je erogena zonaNedavno sam pitala moje muške drugare šta frajera čini frajerom. Odgovora je bilo raznih. Na primer: “Dobra riba” (Super, ali kako do ribe ako nisi frajer?)

Ipak, pobedila je definicija “Mozak, muda i moral”. Da, to čini pravog muškarca. Ali možda vam je to previše priče, mozda vi samo želite da je smuvate.

Bilo kako bilo, da biste bili frajer i smuvali ribu bez obzira na godine (i vaše i njene), morate imati samopouzdanja. To je preduslov. Preduslov da biste joj prišli, da biste joj se obratili, da biste je obradili. Kako reče jedan drugar za jednog od mojih bivših “napadača”: “Vidi se da nikada nije bio glavni u svom dvorištu”. I u pravu je, vidi se. Vidi se uvek, vidi se iz aviona. Vidi se pre svega po načinu na koji stoji, hoda, priča. Znate kako Džon Vejn u vesternima uvek hoda kao da ima dva para muda? Ok, ne morate baš tako, ali treba da delujete kao jedini petao u kokošinjcu: uđete u prostoriju, ispravite se, pogledate okolo, i zaputite se ka plenu.

Takav pristup uvek daje rezultate na najširem uzorku žena.

A šta dalje? Šta ako ste i za ovaj dramatični ulazak jedva skupili hrabrosti? Ništa, dragi moji dečaci, poslušajte onu staru englesku: “Fake it ’till you make it”, iliti “Folirajte se dok vam ne uspe”. To znači da vam taktika ne gine, a u tom slučaju, “menadžerski” saveti iz teksta „tajna muvanja“ su vam najbolja opcija. Na taj način štedite energiju i živce.

Izvod: Muvanje je igra na sreću. Jedan ženski časopis je sproveo istraživanje u kome je frajer stajao na gradskom trgu i pitao ribe da li bi se kresnule s njim. Dve od deset dale su mu broj telefona!

Prema tome, što više devojaka budete prišli, više iskustva ćete iz toga izvući, odnosno, više ćete naučiti (ako se ne usuđujete da “vežbate” na nepoznatim curama, “vežbajte” s nekom dobronamernom drugaricom, ionako su velike šanse da ste joj simpatični).

I za kraj zapamtite sledeće:

1. “Ne” možete shvatiti kao “ne” ali i kao “možda”. Često ćete čuti od iskusnih frajera da svaka “padne” ako se oko nje dovoljno potrudiš. To ne mora biti uvek tačno. “Ne” ponekad znači baš to. A ako je izrečeno u klubu, dok je devojka predmet interesovanja u bokoru drugarica, više ćete dobiti time što ćete joj reci “šteta”, nasmešiti se mangupski drugaricama i otići.

2. Kad god skupite hrabrost da priđete nekoj cici, vi ste već frajer. Ako vas odbije, velika je verovatnoća da će joj kasnije biti žao.

©muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.