Prosize kapsule

Neprijatan miris nogu – kako ga se rešiti?

Uspešno muvanje devojke zavisi od brojnih faktora. Svakako, od vaše priče, žvake, harizme i šarma najviše, ali podjednako je bitno i biti dobro obučen, lepo mirisati i povesti računa o zadahu. Kada ste sve ovo doveli do savršenstva, a pri tom je uspeli kupiti svojim šarmom, sigurno je da će ONA pristati da budete njen pratilac te večeri. Kako priča teče dalje poznato je – šetnja ili vožnja do kuće, piće na brzaka, a onda ako imate sreće seks. Tu dolazimo do poslednje etape uspešnog muvanja i detalja tako sitnog da ga veoma lako zaboravimo, a tako važnog da može uticati da bez seksa ostanete, ako ne već te večeri, a ono sledeće sigurno. Seks podrazumeva svlačenje, ali i izuvanje (u jednom trenutku). A izuvanje je uvek mač sa dve oštrice. Neprijatan miris, da ne kažemo smrad nogu, uvek može biti ona oštrija koja će vas lako skratiti za glavu. Evo nekoliko saveta kako da do toga ne dođe.

Kako nam je ovo najvažnije, od toga ćemo prvo i krenuti. Evo nekoliko praktičnih saveta kako da vaše cipele, ali i noge u njima uvek mirišu kao livadsko cveće.

1. Neprijatan miris iz cipela možete ukloniti blagim rastvorom hipermangana. U pitanju je prah koji možete naći u svakoj apoteci, a ima dezinfekcionu funkciju.

2. Majčina dušica. Začini i bilje kao i uvek daju prirodnu aromu, ovoga puta neprirodnom smradu vaših cipela, pa je zato pametno preko noći u cipele staviti malo izmrvljene majčine dušice.

3. Za osveženje obuće koju dugo nosite i koja je poprimila neprijatan miris, možete upotebiti lizol. Nekoliko kapi lizola sipajte u obuću i ostavite dva dana. Neprijatan miris će nestati, a obuća će mirisati.

4. Cipele ćete bolje očuvati ako u njih stavite krpe natopljene sredstvom za omekšavanje veša. Tako će nestati neprijatan miris, a i koža će biti mekša.

5. Pri hodu noga se znoji i cipele apsorbuju znoj. Kada se izujete ugurajte u cipele novinski papir koji će preuzeti suvišnu vlagu. Ovim ćete takođe produžiti trajnost cipela i zadržati njihov originalan oblik i mekoću.

6. Posle upotrebe izvadite iz cipela uložak ( unutrašnji uložak ), ako je moguće i posušite ga na sobnoj temperaturi.

7. Redovno menjanje čarapa i redovna higijena nogu se podrazumevaju.

8. Koristite isključivo pamučne čarape, a noge perite u kupkama koje sadrže u sebi neu citrusnu notu.

9. Pre obuvanja čarapa, a nakon pranja pospite noge baby puderom.

10. Ako ništa od gore navedenog ne daje rezultate – konsultujte dermatologa.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Neprijatan miris nogu – kako ga se rešiti?

  1. Pingback: Muške cipele - održavanje! | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Muške cipele - održavanje! | Muški magazin - M@N!

  3. KONACNO! Hvala vam mnogo! na svim ostalim stranicama sam jedna te ista sranja citao : peri noge bla bla. PEREM NOGE I NE POMAZE NIKAKO! hvala vam na ovim savjetima