Prosize kapsule

Seks u autu – saveti iz prve ruke

Kada seks postane monoton vreme je za seksi igrice. Njima ćete spasiti ne samo vrelinu u krevetu, već i u vašoj vezi. Seks u autu jedna od najboljih opcija, prema tvrdnjama mnogih seksologa – adrenalin, opasnost, javno mesto i seks. Spoj svih okidača koji garantuju nezaboravan seks doživljaj. Ipak, i za to je potrebna veština. A mi vam u tekstu koji sledi otkrivamo upravo njih – mali trikovi za dobar seks u autu.

Dobar seks u autu, pre svega će zavisiti od vašeg umeća i dobre koordinacije između volana, menjača i sedišta. Ako svemu dodamo i ograničen prostor za manevrisanje, postaje sasvim jasno zašto ne bi bilo na odmet da pročitate ono što smo spremili za vas.

Seks poze

Za seks u autu, kao najbolji položaj za seks savetuje se podvarijanta osnovne misionarske poze, odnosno – zadnja misionarska. On podrazumeva sledeće – zadnje sedište auta, partnerka na leđima sa visoko dignutim nogama tako da joj stopala dodiruju krov. Svoju poziciju nasluti sami.. Pomoć prijatelja – u autu ste! Suvozačko sedište najpraktičnije je iskoristiti tako da muškarac sedne i nagne ga što više unazad. U ovom položaju partnerka je ta koja je aktivna, a ravnotežu održava pridržavajući se za masku iza sebe ili pak za krov. Iako ga često viđamo u filmovima, oralni seks se ne preporučuje u kolima. Prvi razlog su nezgode do kojih može doći ako kola nalete na rupu, ležećeg policajca ili neku drugu izbočinu na putu. Epilog je bolan u svakom pogledu. Drugi razlog je dekoncentrisanje vozača, a na posledice toga nas redovno i svakodnevno upozoravaju nadležni organi u plavom. Naravno, ova upozorenja se odnose na kola u pokretu. Parkirani kraj puta, u šumarku ili nekom polju, bez brige uživajte u svim čarima oralnog seksa – nek se puši od zadovoljstva!

VELIČINA je bitna

Iako smo sasvim sigurni da se seks u autu može praktikovati u kom god automobilu koji posedujete, jedna anketa pokazala je da postoji razlika u kvalitetu seksa u zavisnosti od toga u kom se autu seksate (prim.aut. seksati – voditi ljubav, imati seks, je*ati..). Na pitanje koji bi auto odabrali za seks, većina ispitanika se opredelila za BMW i Mercedes. nakon njih na listi su se našli terenci, a zatim Kadilak, Lambordžini i Ferari. Čak 45% njih je odbilo čak i da razmišlja o nekom prosečnom automobilu, a o krntijama i da ne govorimo. Naučnici su ovaj fenomen objasnili drugim fenomenom poznatim nam kao kompleks veličine. Oni smattraju da veličina automobila predstavlja kompenzaciju za nedostatak centimetara ili samopouzdanja i da su se za žestoke automobile odlučili uglavnom najveće šonje.

Ipak, mi bismo na tren zanemarili sva ta psihološka proserava*a, i pošli za logikom – veći auto znači više prostora za seks manevre. Zašto ga ne odabrati?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Seks u autu – saveti iz prve ruke

  1. imam dobra secanja iz golfa 3, od kako je otisao za mini-van otisao je i dobar sex. :(((
    Tako da velicina nije bitna, bitno je da je kompaktan. ;P

Ostavite komentar