Prosize kapsule

Preuranjena ejakulacija

Dugo se verovalo da je problem preuranjene ejakulacije isključivo uzorokvan psihološkim faktorima. Međutim, naučnici su došli do otkrića da preuranjena ejakulacija vrlo lako može biti genetski prenosiva, odnosno nasledna.

Za preuranjenu ejakulaciju, kriv je prema tvrdnjama naučnika defekt u genu koji oslobađa dopamin, neurotransmiter koji je ključan u svakom segmentu procesa ejakulacije – od pažnje, pokreta do užitka i koristi.

Upravo zbog ovog defekta mnogi muškarci ejakulaciju dostižu prerano, a lek koji bi bio idealan za rešenje ovog problema bi morao uticati na podizanje nivoa dopamina i serotonina u mozgu. Lekovi na ovom osnovu razvijeni su još tokom 70-ih dvadesetog veka, ali kako se dugo smatralo da je uzrok preuranjene ejakulacije psihološke prirode, lekovi su se primenjivali kod obolelih od Parkinsonove bolesti i depresije.

Iron Abs za vas

Novost je da na našem tržištu postoje i prirodne tablete koje mogu značajno umanjiti problem preuranjene ejakulacije preko pozitivnog uticaja na nivoe dopamina i serotonina. Radi se o Prolong tabletama koje distribuira preduzeće Pronature. Više pročitajte na sajtu www.prolong-tablete.com

Do sada poznata nemedikativna terapija uklučivala je tretmane relaksacije, jer se preuranjena ejakulacija mahom povezivala sa nemogućnošću opuštanja tokom seksa, a kao medikamenti ovom tretmanu dodavali su se i antidepresivi kako bi se kontrolisala napetost i uticalo na nivo serotonina. Međutim, istraživanja koja su pokazala da je problem u nekim slučajevima u stvari genetski uslovljen, dovela su do preispitivanja dosadašnjih metoda lečenja, i zaključka da bi lekovi na bazi afrodizijaka koji povečavaju nivo dopamina i serotonina u mozgu mogli biti veoma efikasni u lečenju preuranjene ejakulacije.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.