Prosize kapsule

Kako dovesti devojku do orgazma?

Ono što nas sve zanima, a za određeni broj muškaraca još uvek predstavlja tabu temu jeste – kako dovesti devojku do orgazma? Neki vremenom i sami shvate. Neki žive u zabludi da su shvatili, a oni pametni odgovore potraže na stranicama Muškog magazina. O ovoj temi smo pisali iz svih mogućih uglova, upravo iz onoliko iz koliko devojku možete dovesti do orgazma, ali hajde da nakon godinu dana priče o tome danas utvrdimo gradivo. Za to će nam poslužiti jedan od tekstova objavljen još na početku naše M@N! misije, i upravo u njemu se pitamo – Kako je dovesti do orgazma? Pa, da pogledamo!

Muškarci od ranog puberteta znaju kako da dođu do seksualnog vrhunca na lak način. U početku to sami rade, istražujući genitalije i maštajući najčešće o devojci iz razreda. Kasnije, u dobu prvih razmena dodira i nežnosti sa devojkom, često malo stimulacije brzo dovodi do seksualnog „pražnjenja“.

Kod žena stvari ne idu tako lako. Većini devojaka je potrebno nekoliko godina seksualnih aktivnosti da bi našle načina da dođu do orgazma, i to ne svaki put. Neke tokom seksualnog sazrevanja to čak nikada i ne uspeju. Zašto?

Važnost predigre

Ženama je potrebna duža i senzualnija predigra da bi se adekvatno uzbudile i pripremile za vaginalni seks. Fraza „problem je u glavi“ može lako da se primeni u ovom slučaju. Kod muškaraca, čak i ako nisu naročito uzbuđeni, dodirivanje polnog organa dovodi do erekcije i spremnosti za seks. Kod žena svaka stimulacija pre nego što je dovoljno „ovlažena“ može biti bolna ili neprijatna.

Nekoliko saveta:

  • Upoznajte svoju devojku. Gradite otvoren odnos i saznajte šta voli i šta joj prija u krevetu. Pričajte sa njom. Dokažite da Vam je zaista stalo do nje jer je to najbolja osnova da u ženi pokrenete strast.
  • Napravite romantičnu atmosferu. Nekada seks mora biti „na brzaka“ jer možda to radite u kolima, ali kada imate na raspolaganju svoj ili njen stan, pustite da se stvari odvijaju spontano i u opuštenoj atmosferi. Udelite joj komplimente i recite koliko Vas privlači. To je „upaljač“ za žensku psihu.
  • Idite korak po korak. Nemojte žuriti iako ste se „napalili“ čim ste ugledali njen donji veš ili dodirnuli butinu. Krenite sa laganim ljubljenjem, prelazeći na vrat i grudi. Lagano ragorevajte žar u ženi i napravite male rituale od skidanja odeće. Kada primetite da duboko diše i stenje, krenite sa seksom.

Vrste orgazma

Smatra se da postoje klitoralni i vaginalni orgazam, mada dobar deo seksologa smatra da ovaj drugi praktično i ne postoji. Ipak, ostavimo to ženama da procene.

Saveti:

· Odaberite prave poze. Poze u kojima se dodatno stimuliše i ženin klitoris ili G tačka tokom penetracije predstavljaju pravi izbor. Više o ovim pozama možete saznati na www.sex-saveti.com

· Ne stimulišite klitoris prerano. Nekim ženama je svaka direktna stimulacija klitorisa nerijatna, a većini je potrebno da su prilično uzbuđene kako bi im to prijalo. Dakle, ako želite ručno ili oralno da „obrađujete“ ovaj deo genitalija, postarajte se da je žena već „u oblacima“.

· Naučite anatomiju ženskih genitalija. Bauljanje u mraku je pogrešan pristup i u ovom slučaju. Pogledajte dijagram vagine preko nego što krenete u osvajanje terena.

Trajanje odnosa

Muškarcu je zagarantovano „svršavanje“ ma koliko trajao odnos – dve ili dvadeset minuta. Sigurno Vam se desilo da se trudite da „guslate“ što duže ali Vam to – ili ne daje rezultate – ili ne ide kako treba (prebrzo ejakulirate). U prvom slučaju usavršite adekvatne seks poze, a u drugom ovladajte tehnikama za produženje odnosa.

Ženama je potrebno duže vremena da dođu do seksualnog vrhunca tj. orgazma. Muški reproduktivni sistem ovde ima jednu „manu“. On je dizajniran tako da oplodi ženu, bez obzira na dužinu trajanja odnosa, što – kada se prevede – znači nekoliko minuta seksa za većinu „mužjaka“. Ali, i za ovo postoji rešenje.

Saveti:

  • Vodite zdrav život. Tako ćete biti fit da vodite ljubav nekoliko puta za veče, od čega će svaki sledeći trajati duže.
  • Učite. Upoznajte reakcije svoga tela i naučite kada da pauzirate tokom seksa kako biste odložili ejakulaciju. Informišite se o sredstvima i tehnikama za kontrolu ejakulacije.
  • Ne budite sebični. Nemojte da vam cilj bude samo svršavanje po svaku cenu. Posvetite se malo ženinom zadovoljstvu. Produžite joj predigru, zadovoljavajte je ručno ili oralno pre nego što krenete sa vaginalnim seksom i trudite se da odnos potraje. Verujte da će se isplatiti.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Kako dovesti devojku do orgazma?

  1. Pingback: Da li muškarci glume orgazam? | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Seks saveti – od poljupca do orgazma! | Muški magazin - M@N!

  3. Pingback: 10 neverovatnih obroka! | Muški magazin - M@N!