Prosize kapsule

Predigra – saveti!

Kao što smo videli, još jedna to know how korisna lekcija je i poznavanje tehnika predigre. Ženama po pravilu treba malo više vremena da dostignu tačku seksualnog vrenja, dok su muškarci po tom pitanju kao električno kuvalo – uključiš u struju, i za 2 minuta vičeš GOTOVO!!!

Međutim, sa ženama to nije slučaj. Obično kada smo mi pri kraju, one tek počinju. Da biste uskladili ritmove evo nekoliko korisnih saveta pomoću kojih ćete oboje do cilja stići u isto, ili makar približno vreme. Pre glavne igre dobro dođe malo PREDIGRE!

1. Dirty talk

Iznenadili biste se koliko možete postići sa par bezobraznih reči kao uvodom u seks. Pri tome, naravno, ne mislimo da joj ispsujete sve po spisku (time ćete postići kontraefekat), već da joj rečima vizulizujete sve ono što biste joj tog momenta radili. Žene su poznate kao veliki vizuelizatori, zato ako se pokažete dobro u sexu sa njenim mozgom(što je i najveći ženski seksualni organ, ko što reče cenjena JK), onda budite sigurni da će vas za ovaj drugi preklinjati. I još nešto. Ako baš imate želju da svoje bezobrazluke potkrepite dodirom, opredelite se za usne, vrat, uši…

2. Počnite na javnom mestu

Zašto čekati intimnost spavaće sobe? Počnite još za večerom u restoranu PRED SVIMA strastvenim poljupcem, slučajnim milovanjem.. u klubu bezobraznim plesom, štipkanjem u taksiju.. toliko je opcija koje u kombinaciji sa budnim okom javnosti adrenalin dižu do nivoa neizdrživosti.. Vaša je!

3. Striptiz za nju!

Naravno, kad ona izvodi striptiz za Vas osećaj je neverovatan – za Vas. Ali pokušajte i vi da učinite isto za nju. Osećaj će biti neverovatan – za VAS!! Lagano skidanje odeće će rasplamsati njenu maštu do tačke ključanja, a tu vrelinu ćete osetiti i na svojoj koži. Mali savet – eliminišite čarape neprimetno. U njima nema ničeg erotskog..

4. Prstna gimnastika

Neke stare i proverene tehnike, koje se uče od srednje škole pa nadalje, nikad ne zastarevaju. Igrajte se Vašim prstima i njenim telom – kožom, grudima, vaginom.. Ovde veliku ulogu igra govor njenog tela. Kada je pravi trenutak za intimniju akciju kazaće vam se i samo.. ali ako niste sigurni, sačekajte trenutak, recimo, kada ona malo raširi noge. To je siguran znak da možete da navalite – čime, odluka je na Vama!

5. Pornići kao pomoć…

Pornići mogu biti od velike pomoći za opuštanje atmosfere – pod uslovom da je i ona ljubitelj zabave za odrasle. Komentarišite scene, poze, aktere, izvucite iz nje neki komentar, poigrajte se njom, ali pazite da vam ipak ona bude u prvom planu, a ne film. Na kraju, čitajući je, provalite kada je pravi trenutak – I KRENITE U AKCIJU!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.