Prosize kapsule

Seks poze

A koja je ovo poza!?

I za kraj našeg današnjeg seks-edukativnog rezimea da vidimo šta smo mi to pisali o seks pozama koje žene vole. Tada, pre skoro godinu dana, saznali smo iz istraživanja jednog seksologa, dr Iana Kernera da žene vrlo lako gube orgazam, odnosno da su im potrebni dodatni stimulansi koji bi ih održali u stanju uzbuđenosti. Kao pomoć muškarcima, dr Kerner je preporučio osam seks poza koje žene najviše vole. Da se podsetimo koje su…

Misionarska

Ovo je jedna od najstarijih i najprirodnijih poza zbog direknog kontakta očima. Međutim, njena mana je što muškarac mnogo brže postiže orgazam, pa sam seks može trajati kratko. Da bi se ovo sprečilo, muškarac bi trebalo da zauzme takav položaj da više pritiska partnerkin klitoris, a da pritom vrši manju penetraciju.

Pauk

Muškarac treba da sedne blago nagnut unazad, sa savijenim kolenima, a žena treba da sedne naspram njega, takođe sa savijenim kolenima, nagnuta unazad, oslonjena na svoje ruke. Ovo omogućuje ženi da oseti dublju i intenzivniju penetraciju, nego u misionarskoj pozi, sa manje trenja.

Okrenuta

U ovoj pozi žena je na muškarcu, ali mu je okrenuta leđima. Prilikom upražnjavanja ove poze, stimuliše se G-tačka kod žene, a muškarac može duže da izdrži, a da ne doživi orgazam.

Pseći stil

Žena kleči, nagnuta napred, oslonjena na ruke, a muškarac je iza nje, takođe u klečećem položaju. Ovo je jedna od najuzbudljivijih poza za muškarce, jer je potpuno prirodna i on ima svu kontrolu. Ugao omogućava dublju penetraciju i povećava šanse da dođe do stimulacije G-tačke.

Na stomaku

Ispod ženinih kukova postavi se jastuk, kako bi joj karlica bila odignuta i omogućila bolji ugao penetracije. Muškarac je iznad nje oslonjen na ruke, kako ne bi vršio pritisak na njeno telo.

Lenj muškarac

Još jedna poza koja garantuje intimnost. Muškarac je u sedećem položaju, a žena je na njemu, ali oslonjena na prste, a ne na kolena (u čučećem položaju). Ovo je poza koja omogućuje veoma duboku penetraciju, vrlo blizak kontakt očima, a sva kontrola je prepuštena ženi.

Kašika – viljuška

Ova poza slična je pozi „kašika“, ali je malo ambicioznija. Žena je na leđima, a muškarac leži skoro pa normalno u odnosu na nju, tako da joj jedna noga prelazi preko njegovih nogu, a druga (u slučaju da je dovoljno gipka) preko njegovog ramena. Ova poza unosi promene u seksualni čin i stvara most ka još kreativnijim pozama.

Muškarac – stolica

Muškarac je u sedećem položaju sa raširenim nogama, a žena je ispred njega, okrenuta leđima, oslonjena na prste (čučeći položaj). Ova poza naročito uzbuđuje ženu, jer ima kontrolu, kao i „pogled“ na čitav čin.

Kako nam je ipak rođendan odlučili smo da ne ostanemo samo na onome što je bilo. Naš poklon vama sledi u nastavku…


©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Seks poze

  1. Pingback: Anonymous

  2. Pingback: Šta tvoja omiljena seks poza govori o tebi? | Muški magazin - M@N!

  3. Pingback: Seks saveti – od poljupca do orgazma! | Muški magazin - M@N!