Prosize kapsule

Seksi gole M@N! devojke

Prethodnih godinu dana stranice Muškog magazina krasila su lica (ali i tela) mnogih lepotica zbog kojih se može reći da je M@N! bio blažen među ženama – a i ne bio! Naslovi poput Gola Pamela, Gola Kim Kardashian, Gola Kiti Lea, Gola Miranda Kerr… Seksi Playboy zečice, Seksi bikini devojke, Seksi Bond devojke, Seksi odbojkašice, ma SEKSI GOLE DEVOJKE… nešto je na šta smo vas, moramo primetiti – vrlo lako navikli. A to je i logično. Bili bismo licemerni kada bismo rekli da smo sve te devojke potencirali zbog neke borbe za ravnopravnost polova, njihovih uspešnih karijera ili ljubavi prema bližnjem svom. Ok, ovo poslednje je donekle i tačno. Bližnje su nam, volimo ih, a ako su pri tome i gole ne može da škodi! Pa, da vidimo, koga smo to sve u prethodnih godinu dana najčešće skidali!

Pamela Anderson

Nekima od vas smo se verovatno sa golom, polu-svučenom ili nažalost obučenom Pamelom Anderson donekle popeli na K. Ali morate nam oprostiti. Jasno, ima hiljadu drugih, hiljadu boljih i hiljadu *ebozovnijih riba, ali ipak – JEDNA JE PAMELA!


Kim Kardashian

Druga po broju skidanja je vlasnica najseksi oblina za prošlu godinu (po mišljenju čitalaca magazina FHM) seksi Kim Kardashian. A koji je stav čitalaca M@N! magazina po ovom pitanju? Imate li vi nekog vašeg favorita?


Megan Fox

Treća seksi cica sa naslovnica je najseksi žena za 2009. godinu Megan Fox. Gola Megan Fox bila je gost na našem sajtu 5, 6… kaodajebrojbitan puta, ali naše misli je napuštala samo onda kada bi u njima bila neka druga seksi lepotica. Malo smo se razočarali kada smo otkrili da na savršenom telu ove lepotica jedino savršen nije njen palac desne ruke, ali kako nam ženski ručni palčevi nisu fetiš, lako smo se oporavili.


Dita Von Teese

Malo burleske, kvalitetnog striptiza, erotike, seksipila nikad nije na odmet, a naš sajt ovime je obogatila kraljica šipke – Dita von Tiz. Ova seksi crnka podsetila nas je da nije sve u sisama na izvol’te. Erotika i suptilni ženski seksipil ponekad su efikasniji od bilo kojeg poznatog afrodizijaka – samo treba znati kako! A kada ga izvodi madam von Tiz TO SE ZOVE STRIPTIZ!!!


Kili Hejzel (Keeley Hazell)

Kako smo utvrdili – dve stvari koje muškarci najviše vole su SISE! A Kili Hejzel se na stranicama našeg magazina našla upravo zbog njih! Krajem prošle godine u svojoj domovini, Velikoj Britaniji, Kili je proglašena za vlasnicu najlepših grudi. Mi smo se tih grudi oberučki prihvatili i nakon duže stručne procene ocenili sa – PROLAZE!

Monika Beluči (Monica Belluci)

Ova dama se na našoj listi seksi poznatih cica od početka kotirala kao FEMME FATAL. Seksi crnokosa Italijanka sinonim je svega što se na ženi poželeti može – osim ako niste poželeli seksi droljastu pornićarku, a i takvih smo imali na tuce. Moniku smo voleli – sa stilom!

Ostale, ali ne manje bitne

Naravno, nismo se zaustavili samo na ovih šest. Njih smo samo skidali češće od drugih. Gole u prethodnih godinu dana na našem sajtu našle su se i Penelopa Kruz, Adrijana Lima, Žizel Bundešn, Eva Mendez, Karmen Elektra, Danijel Buks, Skarlet Johanson, Deniz Milani, Tara Rid, Hajdi Klum, ali i čuvene porno dive poput Džene Džejmson i Ćićoline – ma skinuli smo ih sve, a tek ćemo da skidamo! M@N! je ipak najveća muška kurva…


©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.