Prosize kapsule

Kako je nagovoriti na oralni seks?

Ok. U naslovu smo bili krajnje pristojni, koliko je to moguće kada su ovakve teme u pitanju. Čini nam se da je jasno šta je tema teksta, ali za slučaj da još uvek niste 100% sigurni bićemo za nijansu nepristojniji. Tema je kako je nagovoriti na blow job. Jasno? Još uvek nije u potpunosti, ne govorite engleski, hoćete da nas maltretirate do kraja? Ok. Onda ćemo, za razliku od krajnje pristojnog naslova, u podnaslovu biti krajnje nepristojni. Tema je, dakle – kako je nagovoriti da vam popuši! Eto, jeste li sada zadovoljni?

Kao prvo, ako mislite da se išta od navedenog dogodi, neophodno je preformulisati pitanje. Stvar nije u tome da je naterate na oralni seks, jer je to skoro pa silovanje. Poenta je u tome da je naterate da ona poželi da vas oralno zadovolji. E tad ste uradili pravu stvar, jer će užitak biti obostran. A sad da krenemo sa savetima.

Bez pritiska

Kao što smo već napomenuli, nije fora u tome da je terate na bilo šta. Ako neće – neće. Nemojte vršiti pritisak na nju jer će tako samo steći odbojnost prema vama i vašem penisu, što može dovesti i do uskraćivanja regularnog, a kamoli oralnog seksa. Pustite da joj ta ideja vremenom postane prihvatljiva, a sledećih nekoliko saveta može pomoći u tome.

Zadovolji ti nju

Po principu lepo je primati, ali još lepše davati, zadovolji ti nju. U našem tekstu Oralni seks – nauči kako je zadovoljiti, naćićeš tehniku nakon koje će sigurno poželeti da ti uzvrati istom merom. Nema bolje lekcije od one koja je naučena na ličnom primeru.

Olakšaj joj

Ako želiš da ti ga po*uši, ne možeš očekivati da će joj ta ideja biti primamljiva ako ti je higijena u gaćama ravna higijeni kontejnera iza ćoška. Operi se, podšišaj bujno rastinje ako ga ima, i naravno reguliši sve eventualne infekcije, upale ili polne bolesti pre nego i pomisliš da je nagovaraš na bilo šta slično. Pomozi joj da te poželi u svojim ustima.

Motiviši je

Malo motivacije nikad nije na odmet. Ako se već potrudila da klekne, učini da oseti tvoju zahvalnost zbog tog klečanja. Povremeno je pohvali, reci da je odlična, da ti pričinjava neverovatno zadovoljstvo.. Nemoj biti sebični egoista – ispoštuj njenu žrtvu.

Zabava

Vezano za ovo prethodno, savetujemo ti i sledeće. Kao što ona pruža tebi zadovoljstvo i neviđenu zabavu, učini i ti isto za nju. Isprobajte pozu 69, pa oboje uživajte u oralnom seksu, ili ti nju zadovoljavaj vibratorom dok ona zadovoljava tebe. Kada postoji volja uvek se nađe rešenje…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Kako je nagovoriti na oralni seks?

  1. Pingback: Oralni seks RIZICI | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar