Prosize kapsule

Kako se ljubi?

Nakon što ste je smuvali, vreme je da to novo smuvano stanje i ozvaničite. Najbolji, a ujedno i sledeći korak za to je poljubac. Ono što većina muškaraca ne zna ili zna, ali nije svesna važnosti ovog koraka je činjenica da je on druga od tri stvari na kojima devojka gradi utisak o muškarcu. Prvi je upoznavanje, drugi poljubac, a treći, naravno, seks. Bilo da je rezultat muvanja seks za jednu noć, seks za dve nedelje ili duža i ozbiljnija veza, ovo su tri testa koja morate proći da bi se išta dogodilo. Tokom prethodne godine, dali smo vam savet kako da vaš poljubac bude za pamćenje (po dobru, naravno), ali svakako da ovu lekciju MORAMO PONOVITI! Koliko god puta trebalo…

Požuri polako

Prvi poljubac uglavnom krije zamku na kojoj većina padne – želja da se iskažu najdublje emocije, ili šta god da se nalazi u tim dubinama… prerasta u žestoki napad koji partneru ne ostavlja previše izbora do odbijanja istog. Dakle, ne navaljujte, počnite polako i nežno, a vremenom pojačavajte strast.

Usne – jezik

Usne bi pri prvom kontaktu trebale da budu malo opuštene i razdvojene, i najbitnije – bez jezika! Navedite partnera da poželi još. Samo blago pređite jezikom preko njenih usana, i sačekajte na odgovor.. kad ga dobijete, pustite jeziku na volju, ali pazite da se ne otrgne kontroli.

Dišite!

Uvek budite sigurni da partner može da diše. Izbegavajte doći u poziciju da vam se nosevi zatvore, pa da ostanete bez vazduha. Ne zaboravite disati dok se ljubite; možete diskretno udisati i izdisati kroz nos, iako su vam usne spojene.

Lepo je primati, ali i davati…

Poljubac je poput plesa – ritam, brzina, sve je tu. A da bi bilo i melodije mora se plesati u dvoje – pratite partnera. Savetujemo korak „napred – nazad“.. Ako se partneru dopadne nastavite, ako ne, promenite stil u skladu sa njenim pokretima.

Mokri ili suvi?

Čest problem, i često pitanje. Odgovor je, naravno, između ove dve krajnosti. Navlažite jezik i usne samo toliko da su podmazani, da usne lako klize uz njene. Niko ne voli poljupce koji su presuvi ili premokri i klizavi.

Gric, gric..

Ovo je savet koji se ne pominje samo pri poljupcu, ali u svakom pomenutom slučaju preporučuje se jedno – grickajte nežno. Bez krvoločnih težnji, uzmite partnerovu donju usnu i nežno je sisajte između otvorenih zuba. Zatim zubima lagano stisnite usnu, ali je nemojte ugristi!

Ručni rad

Koristite ruke tako da dodirujete partnera prativši ljubljenje. Milujte ga po licu, ušima, zadnjoj strani vrata i kosi. To je vrlo romantično. U zavisnosti od položaju, možete raditi i više stvari, ali ne koristite poljupce kao način odvlačenja pažnje, da bi navalili na druge delove njenog tela…

Igre bez granica

Erotika je u onome što se ne vidi. Shodno tome, i pri poljupcu uvek treba ostaviti nešto da „visi u vazduhu“.. Kad se usne jedva dodiruju, pogled… trikovi koji zaustavljaju svet.

Zavodite usnama

Ovo je samo mali deo onoga sto te čeka – poruka je savršenog poljupca. Vaš poljubac ženi govori dosta o tome kakvi ste, i kakvi ćete biti u krevetu. Ako prođete ovaj test, sve govori u prilog da će sledeći ići daleko lakše. Zato, oprez…

Deseti savet koliko god jednostavan bio, toliko je i bitan, jer bez toga ništa ne vredi… A on glasi – opustite se! Treba biti na oprezu, ali puno opreza lako ubije magiju.

BONUS


©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “Kako se ljubi?

  1. Pingback: Pravo vreme za prvi seks u vezi? | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Seks saveti - od poljupca do orgazma! | Muški magazin - M@N!

  3. Mozda cu ispasti kreten sto ovo pitam… Je li normalno da dobijem erekciju dok se ljubim?

    • To je ok, dešava se 🙂 Poljubac ume da bude vrlo “zapaljiva” rabota, tako da nemoj da brineš. Samo pazi, ako je cura neka fina, da ne oseti, čisto da ne ispadneš nekulturan pre nego što treba 🙂