Prosize kapsule

M@N! MUŠKE FACE

Za ovih godinu dana učili smo vas svemu i svačemu. Kako je osvojiti, kako je smuvati, tajnama zavođenja, trikovima u krevetu, kako uspeti na poslu, kako bolje izgledati, kako imati stila… sve u svemu kako biti bolji muškarac u svakom pogledu i biti zadovoljan sobom. U toj misiji smo se snalazili sami, ali svakako nismo bili usamljeni. Imali smo malu pomoć slavnih i poznatih muškaraca koji su odvojili deo svog vremena i pomogli nam sa kojim savetom iz prve ruke. Pa, da vidimo – koje su to MUŠKE FACE bile gost vašeg omiljenog portala za muškarce (a da nije onaj sa pornićima) i čemu su nas to učili…

Stav – Nikola Stevanović!

Lekciju o stavu održao nam je niko drugi do međunarodni prvak u boksu – Nikola Stevanović. Stav u boksu ključan je za pobedu, baš kao i viagra pfizer u životu – ako ne nokautiraš ti njega, on će tebe!

Ja sam još kao mlad odlučio da će mi boks biti poziv. Baviti se profesionalnim sportom u Srbiji dosta je teško, jer nema uslova, kojih uostalom nema nigde osim u Nemačkoj i SAD.. Kada se time baviš od kad znaš za sebe ne može da ti ne bude život. Normalno, nađe se vremena i za drugare, devojku i fudbal, ali boks je na prvom mestu. Samo boks ti je u glavi, premotavaš stare mečeve, gledaš svoje i tuđe greške, kradeš udarce i taktike koje misliš da bi ti bile korisne i u svakom trenutku se usavršavaš, jer samo tako možeš da uspeš… Život ti je to!

Životne lekcije, ličnost… Jovan Rajković!

Svaka priča ispričana na stranicama M@N! magazina je životna i svaka nas je nečemu naučila. Ono što je zajednička poruka svih je da ne možeš uspeti ako se zaista ne potrudiš oko toga, ne voliš to što radiš, ali i ako nešto ne žrtvuješ da bi ti se kasnije vratilo. Nikola Stevanović, Nebojša Muratović, Dušan Arbutina, Nacionalni razgibaši Darko Mitrović i Marko Stepanović, Ivan Tešanović, Novak Nenezić, Nebojša Miljković, reperi, brejkdenseri, crtači grafita… i mnogi drugi pokazali su na svom primeru kako! Ipak, čini nam se da je najbolju životnu lekciju ispričao mladi heroj mačevalaštva u Srbiji, mačevalac Crvene Zvezde Jovan Rajković!

Mačevanje stvara dobre ljude. Usađuje pozitivne vrednosti u čoveka i uči te da kao i na terenu gde si sam, i u životu moraš biti sam i odgovoran za svoje postupke. Uči te stavu, poštovanju protivnika i svih učesnika u borbi. Gubio ili pobeđivao moraš biti dostojanstven. I to je nešto što se prenosi i u život, a obzirom da ozbiljan mačevalac počinje veoma rano (on lično u šestoj godini) kodeks takvog ponašanja u stvari postaje sastavni deo tvoje ličnosti. Ne mačuješ da bi lečio svoje frustracije, već da bi se naučio kontroli istih – da bi kroz angažovanje umnog i fizičkog treninga pronašao sebe. Zato mačevanje.

U Jovanovoj priči pronaćićete ono što smo svi pomalo zaboravili – nije dovoljno ne želeti zlo drugome, važno je i činiti dobro!

Mačo, mačo, MAČO M@N!

Sliku muškarca ne čini samo njegov izgled, njegov stav, stil, seksualno iskustvo i umeće… Čini ga sve ovo zajedno! U tome da vam iznesemo najvažnije lekcije o izgledu pomogao nam je Vaš lični fitnes instruktor Nebojša Miljković koji je kroz seriju tekstova o vežbama za svaki deo vašeg tela, korisnim savetima nastojao pomoći na vašem putu od prosečnog do savršenog izgleda! Ukucajte u našu SEARCH mašinu njegovo ime i prezime i pronaćićete sve vežbe koje vam mogu zatrebati… O

stavu su nas učili svi, ali svako od njih na neki svoj način. Jovan Rajković nam je pokazao da je važno biti dobar za sebe, ali i za druge. Od Nikole Stevanovića smo naučili da svaki uspeh podrazumeva odricanje, ali i da je podjednako važno NE SPUSTITI GARD kada se nađeš u klinču sa životom. Nebojša Muratović, šampion u Strongman disciplini, uverio nas je da ništa nije dovoljno teško da ne može biti podignuto – ako veruješ da možeš!

Ragbisti, rvači, freeclimberi, kapueristi, kendisti… ne mogu se nabrojati sve te MUŠKE FACE koje su nam u prethodnih godinu dana na ličnom primeru iznova i iznova dokazivali istinitost one stare – U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH! Nakon svakog novog razgovora sa njima upravo takav utisak smo i sticali!

Iako nisu profesionalni sportisti i Ivan Tešanović, Darko Mitrović, Marko Stepanović, koktel majstor Novak Nenezić, momci iz brejk-dens grupe RecognizeCrew, reperi BRIGADE, crtači grafita sa Lekinog brda, ekipa iz Tuning Stylinga… i mnoge druge MUŠKE FACE s kojima smo do danas sarađivali naučili su nas da je najvažnije u svakom trenutku ostati POZITIVAN, da život ne treba videti kao niz pravila koja se moraju ispoštovati da bi bio kao drugi, već da si ti taj koji određuje svoja pravila da bi među drugima bio ORIGINALAN! Pravi muškarac veruje u sebe, zna šta želi, ne odustaje lako i uvek ima PETLJU da učini što drugi ne bi. Samo nikad nemoj misliti da si sa lekcijama završio – UVEK MOŽEŠ BITI BOLJI! A to je i ono što mi nameravamo, da sa svakom narednom godinom budemo sve bolji M@N!!!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar