Prosize kapsule

Koliko čekati na prvi seks u novoj vezi?

Iako se nama ovo pitanje čini sasvim besmisleno, jer bismo je prema našoj logici mogli povaliti odmah, tu na podu pored stola, pred svima ispod šanka ili u WC-u kafića, devojke o ovom pitanju razmišljaju veoma intenzivno. Ne, nemojte misliti da one ne žele upravo isto – seks na eks. Razlika je u tome što one u ovu odluku uključuju jednu glavu, a mi muškarci dve, pri čemu ona druga niža, vremenom preuzme pravo glasa. Upravo zato se ovo pitanje i odnosi više na žene, dok je na nama da čekamo rezultate njihove procene. Međutim, iz njihovih razmišljanja makar možemo zaključiti kada da očekujemo prvi seks, a ako budemo znali šta na tu odluku utiče možemo je ubrzati.

Univerzalnog pravila KADA nema. Devojke takvu odluku donose kada se uvere da nisu rezervna varijanta, kada se u vašem prisustvu počne osećati prijatno, kada se oseti shvaćeno, kada je nije blam da se skine pred vama… ma brdo nekih gluposti, koje prema našem mišljenju mogu i ne moraju biti tačne.

Ono što zaista jeste istina, i što biste morali primeniti u vašoj taktici osvajanja devojke je HUMOR. Devojke vole duhovite momke, a smeh može delovati poput afrodizijaka na padanje njenih odbrambenih mehanizama, baš kao i njene odeće na pod. Jedno povlači drugo – što se više bude smejala u vašem društvu, više će se opustiti, osećaće se prijatnije, shvaćenije, a na kraju i slobodnije da se bez blama skine za vas. Ovom taktikom seks može uslediti već na prvom sastanku, ako ste rođeni komičar, a na drugom ili trećem sigurno.

Takođe, ako želite da ubrzate vaš put do seks, potrudite se i da uvežbate ljubljenje. Žene procenjuju muškarčevu seksualnost i to kakav je ljubavnik prema prvom poljupcu, i on im je možda ne stopostotni, ali u nekom procentu dobar garant vašeg seksualnog umeća. Uz naš tekst KAKO SE LJUBI, možete postići da nakon što je poljubite razmišlja samo o tome kakvi ste u krevetu, a žene kao što smo već rekli – NE VOLE DA ČEKAJU. Zagolicajte joj maštu svojim jezikom…

Ona ne može da čeka!

Dalje, opšte-prihvaćeno mišljenje je da seks sledi nakon dubljeg emotivnog povezivanja, međutim seks i emocije čine celinu neophodnu da veza u potpunosti uspe. Ako do njega dođe već nakon trećeg četvrtog sastanka to ne znači da je prerano, već na vreme da vidite kako se slažete i na tom polju. Po našem mišljenju, vreme iščekivanja, romansi i dugih noći u samoći dok se ona sa zebnjom nada, spada u prošlost. Seks na četvrtom sastanku, za dve zrele osobe ne bi trebao da predstavlja prepreku za dalje normalno funkcionisanje veze. Sve što je u okviru od mesec dana je ok.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Koliko čekati na prvi seks u novoj vezi?

 1. malo je previse samo toga kako da klasicni "takozvani" ili "samozvani" jebaci dodje do seksa a malo o zavodjenju zene uopste..!?

  Time stavljate nas prave romantike i u neku ruku prave dzentlmene u losu poziciju sto je jos gore ali ….?

  izgleda romantika definitivno odumire..

  treba malo vise edukovati omladinu u tom smeru!?

  nije bre sve samo u seksu..a ovamo ne znaju ni kondome da navuku a pod izgovorom da im kvari uzitak(majke ti – gluposti).

  kad se to savlada e onda za sbe emozes da kazes da si pravi frajer..ovako!? sve je to meni licno jako zalosno.

  Ali ovome nisu postedjene ni samo zene ima i kod njih doooosta slicnih koje mogu da se prepoznaju u svoj ovoj prici.!

  🙂

  pozz