Prosize kapsule

SEKSI VICTORIA SECRET ANĐELI!!!

Ko kaže da muškarci ne vole modu. Vole, i to naročito žensku. Možda nismo veliki ljubitelji visoke mode, jer za takvu vrstu ljubavi ipak moraš biti vrsan poznavalac, ili makar latentne gay orijentacije. Prosečan muškarac se zadovoljava modnim revijama i modnim poslasticama koje su na nešto nižem nivou modne osvešćenosti, ali su ipak podjednako bitne. Hajde da vidimo muškarca koji svoje oči neće prikovati za TV ekrane kada tamo u seksi donjem vešu modnom pistom prodefiluju one – VICTORIA SECRET ANGELS!

U tom trenutku muškarac počinje da veruje da su ANĐELI UVEK U MODI…


Victoria Secret predstavlja najveću američku, ali i svetsku modnu industriju specijalizovanu za vrhunski donji veš, žensku odeću i proizvode za negu i lepotu. Od 1977. godine kada je u San Francisku Roj Rejmon (Roy Raymon) otvorio prvu prodavnicu ovog mega modnog lanca, VICTORIA SECRET je prošla kroz mnoge krize, ali je zanimljivo da imidž brenda nikada nije bio poljuljan. Kompanija The Limited 1982. otkupljuje od Rejmona Victoria secret, da bi se on 1993. godine, nakon što je bankrotirao, ubio skočivši sa Golden gate mosta u San Francisku. Do tada je firma koju je vodio već poslovala širom SAD, a uskoro postaje i najpopularniji svetski brend i sinonim seksi modela koje umeju svoju čipku da iznesu tako da za modu zainteresuju i muškarce. Viktorijini anđeli bile su neke od najlepših manekenki 20. veka među kojima i Naomi Kembel, Klaudija Šifer, Hajdi Klum, Adriana Lima, Tajra Benks, Alesandra Ambrosio….


Ako se u obzir uzme zarada koju je kompanija do danas ostvarila – 5 biliona dolara, slobodno možete reći da vi zaista i jeste ljubitelj VISOKE mode.


©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.