Prosize kapsule

Kako smuvati devojku preko interneta?

To da je muvanje preko žice već uveliko potisnulo sve ostale vidove muvanja, apsolvirali smo u nekoliko prethodnih tekstova koji su se bavili temom online muvanja. Međutim, nakon što smo pogledali te stare tekstove shvatili smo da smo vam dali hiljade saveta ŠTA ČINITI, a nijedan ŠTA NE ČINITI u ovoj varijanti muvanja. E, sad smo odlučili da vam se odužimo za ovaj propust… Dakle, naša misija danas je – kako stvoriti idealan online profil čiji će inbox biti prepun poruka vaših obožavateljki?

Istina

Uvek, ali UVEK gledajte da u predstavljanju budete što iskreniji i da slika koju joj prezentirate uvek bude što bliže stvarnosti. Sve je ok sa tim ako kažete da ste visoki crni atletski građen dečko 1983. godište, ali ako to i jeste. Ili makar približno – niko ne očekuje da će videti upravo ono što je u profilu navedeno. Ali svakako ne očekuje da se umesto onog gore pojavi oniži bucmasti dečko čije akne jasno nagoveštavaju da je tek zagazio u punoletstvo. Umesto toga istaknite osobine i kvalitete koje imate, a kojima je logično da se ponosite. Uvek imajte na umu da će se prema opisu koji ste vi dali javiti osoba koja traži upravo takvog. Ako niste crni, visoki i atleta, već osećajni, kreativni i luckasti na neki svoj simpatičan način možda će pre za vas biti devojka koja traži upravo takvog, a ne onog prvog. Razmislite…

Fotke

Što se vas tiče, vidite da izbegavate dorađene, prerađene i fotke koje nisu vaše. Ako stavite Orlandovu ili Bredovu sliku, jasno je da će vas provaliti. Stavite vašu, pa kud puklo… Što se njih tiče, čuvajte se neobičnih slika (internet je leglo emo-psiho-trip riba), ali i slika iz neobičnih uglova, jer ti uglovi imaju super cilj da prikriju neke nedostatke koji će biti očigledni na vašem prvom LIVE sastanku. Draga, četujemo već ćetiri meseca, a nisi mi pomenula svoju sijamsku sestru bliznakinju… Pa, rekao si da ti je erotska fantazija seks sa bliznakinjama!?

Hemija

Hemija je ključna, a ona će proraditi samo ako budete ono što jeste. Zato nemojte gubiti vreme sa foliranjem, na internetu ima milijardu devojaka koje samo čekaju da pronađu nekoga kao što ste vi. Da li ćete ispustiti tu priliku folirajući se da ste neko ko niste…

Kreativnost

Vaše ime kao NICK je naravno sasvim prihvatljivo. Međutim, dodavanjem još nečega uz to ime otkrivate i svoju ličnost, a to može biti odličan mamac za ribice željne dobre udice. Iako se savetuje da izbegavate fore kao što su MARKO 69, SIMA 20 CENTIMA IMA, HOT DARKO, SEXY MARKO… iz iskustva znamo da se na takve nadimke hvataju ribice željne kres kombinacije. Nije ni to loša opcija ako u vašem nadimku bar 50% istine ima. Ako ganjate ozbiljniju vezu, onda probajte baš sa osobinama koje opisuju vašu ličnost – ime omiljenog benda, slikara, filma, istorijskog heroja – UROŠ NEJAKI, hmmmm…. 90% je šansi da će vam se na ovo javiti neka dama u godinama ŽELJNA DA VAS ZAŠTITI.

Iskra

Kod cyber flerta nema govora tela, kontakta oči u oči i svega što uobičajeno muvanje podrazumeva. Na četu sve zavisi od toga kakvi ste sa rečima i možete li je zainteresovati pričom. Pametan razgovor je zlatno pravilo online muvanja, ali pametan u smislu zabavan i drugačiji, a ne štreberski pametan. Postavite pitanje koje nikad ne bi očekivala. Na internetu su svi isti, upravo zato je i najbitnije biti drugačiji!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “Kako smuvati devojku preko interneta?

  1. Muvanje i upoznavanje preko neta je cista glupost. pre svega na sajtovima za to je previse laznih profila i iskompleksiranih muskaraca sa zenskim profilima i obrnuto. Moj savet je: "Manite se blejanja po netu jer necete nista naci, samo cete izgubiti mnogo mnogo vremena i na kraju cete biti strasno razocarani".

    Devojke objavljuju slike pre 100g, mnoge od njih koriste te sajtove da malo sebi nabiju ponos i potvrde koliko vrede, pune sopstvenu sujetu, a ne upoznaju se i ne prave kontakte. Gore navedeni tekst sa 'uputstvom' je cista glupost. Iskreno, devojka koja bleji po sajtovima na netu SIGURNO NIJE ZA NESTO OZBILJNO. Izbegavajte takve devojke jer ko zna koji ste po redu sa istog tog sajta.

  2. Treba mi pomoc hocu da muvam jednu devojku preko fejsa ali moj cilj nije da je smuvam nego da imam ekstra odnos sa njom pa mi treba vasa pomoc sta da radim

    • E moj Mrki…

      Ne moze se kroz zivot sa lakim formulama i gotovim receptima… Nas savet svima koji zele dugorocan uspeh na bilo kojem polju jeste da budu iskreni – a ne licemerni, da budu autenticni – a ne pozeri, da budu principijelni – a ne kako vetar dune… i da budu istrajni. Takve osobine ce doneti pravi i vecan uspeh u svemu cime se budes bavio, pa i muvanju devojaka ili zasnivanju prijateljstva sa istima… Dakle, mani se brzopletih sema, kojekakvih fraza na statusima, kalkulisanjem i manipulisanjem… Budi ekstra covek, prirodan i opusten… I izvedi devojku na dobar film ili picu i palacinke… umesto sto je smaras na fejsu…

Ostavite komentar