Prosize kapsule

Ekstremni sportovi – najekstremniji ekstremni sportisti

Da još jednom pomenemo EKSTREMNO, verovatno bismo postali EKSTREMNO dosadni, ali niste ni primetili a mi smo EKSTREMNO lukavo EKSTREMNO provukli još četiri puta! HA – ala smo prefrigani… No, to nije tema ovog teksta, pa ćemo se ekstremno brzo prebaciti na ono što jeste. Ekstremne sportove volimo zbog osećaja da ćemo ostvariti ili da smo ostvarili ono što svakome deluje neostvarivo ili u najmanju ruku suviše opasno da bi se uopšte i ostvarivalo. Hod po ivici, gledanje u oči vrlo verovatnoj smrti od koje te deli samo jedan pogrešan potez, ali i neviđeni adrenalin nakon što za*ebeš smrt, a taman se ponadala da si njen neki su od ekstremno ludih razloga zbog kojih se ekstremnim sportovima bave upravo takvi ljudi – ekstremno ludi. U tekstu koji sledi predstavljamo vam one najluđe, a još uvek ekstremno žive EKSTREMNE sportiste…

Travis Pastrana

Rođen je 1983. u Annapolisu u Marylandu, a pokazao se kao EKSTREMNO dobar u motosportovima kao i u izvođenju raznih vratolomija. Osvajao je zlatne medalje na prvenstvima i na X Gamesima, uključujući motocross, freestyle motocross,supercross i reli trke.

Iron Abs za vas


Shaun White

Shaun je američki profesionalni snowboardaš i skateboardaš. Dva puta je osvojio olimpijsko zlato. Crvena kosa, pored vratolomija koje izvodi na svojoj dasci, njegov je zaštitni znak zbog koje je i dobio neke od nadimaka kao što je ANIMAL ili THE FLYING TOMATO.


Yadin Nicol

Dok njegovi vršnjaci love savršene ribe, dvadesetjednogodišnji Yadin lovi savršen talas . Yadin je nedavno izglasan kao najbolji mladi surfer u Australiji.


©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Ekstremni sportovi – najekstremniji ekstremni sportisti

    • Istina. Njemu smo zato posvetili i poseban tekst, a veoma smo zainteresovani i za razgovor sa nekim domaćim parkurašima, pa ako znate nekoga ko bi hteo sa nama malo da popriča na temu Parkoura u Srbiji, javite nam! Pozdrav od M@N!a

  1. al je ovaj lud ko ja i ja nema sta ne smem sa motorom da uradim da podignem na zadnji tocak na prednji tocak da vozim pustenih ruku da letim ko rouz na titanik samo na sediste sve.

Ostavite komentar