Prosize kapsule

Kako znati da li joj se sviđaš?

Temu prvog sastanka smo već obradili, baš kao i temu kada je pozvati, kada je vreme za prvi poljubac i kako ga izvesti, i naravno, kada je vreme za prvi seks. Međutim, jedna tema ključna za sve ove nakon prvog sastanka je kako znati da li joj se uopšte sviđaš. E, pa na ovo pitanje odgovaramo sada!

Ako joj se dopadate, ona će sigurno pokazati jedan od nekoliko sledećih znakova.

Često vam se smeši. Pri tome ne mislimo da se smeje vama, već da se smeje sa vama. Dobro reaguje na vaše šale, nije odsutna niti se ponaša kao da joj idete na živce.

Učestvuje u razgovoru. Ako smo vas do sada dobro podučili, znaćete da je zainteresujete pravom temom i uvedete u razgovor, a ne ostavite sve na vašem monologu. Pitaće vas šta radite, gde radite, koji su vaši hobiji, želeće bolje da vas upozna.

Gleda ravno u oči. Pogled joj neće lutati po drugim tamo prisutnim muškarcima, nebu, cveću i proleću. Prikovaće oči za vas i pratiti svaku vašu reakciju. Ne dajte se uplašiti, već iskoristite zadobijenu pažnju na pravi način.

Dodiri. Vaša noga, ruka.. ako joj se dopadate često će ih kao slučajno dodirivati, naročito kada nešto želi da istakne.

Govor tela. Ako se često naginje prema vama, ako su joj noge okrenute ka vama, a ne prekrštene, baš kao i ruke, znači da su sve šanse za prolaz na vašoj strani – odbrambeni mehanizam je pao.

Čitajte između redova. Ako kaže nešto poput mogli bi otići jednom tamo ili možda se vidimo tamo, sve je jasno!

Komplimenti. Daje vam komplimente u vezi nečega što nosite ili nečega što ste ste rekli. Nema sumnje – sviđate joj se.

Telefon. Ako vam daje svoj broj telefona, email adresu, ili traži vaše podatke.. valjda ne treba dodatno da vam objašnjavamo – RIBA JE PEČENA!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.