Prosize kapsule

Seks sa prostitutkom

Iz nekog razloga, nećemo ulaziti u to koji je (da biste skinuli “mrak”, pronašli ono čega kući nemate ili iz puke radoznalosti), okrenuli ste broj telefona agencije za poslovnu pratnju i naručili jednu “poslovnu pratilju”. Uf, što smo fini – poručili ste prostitutku, kurvu, kako god hoćete.. Jasno, ne osećate se najbolje zbog toga, samim tim što ćete nekome platiti za seks, ali kada već plaćate hajde da šteta bude minimalna i da za svotu koju dajete makar dobijete ono što ste tražili. Evo nekoliko saveta šta činiti i šta ne činiti ako se ikada odlučite na seks sa prostitutkom.

Kurva je žena, logično samim tim je i čovek, ali to ne znači da će ova žena biti čovek. Može se desiti, i ako joj se ukaže prilika verovatno će i doći do toga da vam nešto ukrade. Zato sklonite sav novac, nakit, ključeve od kola, dokumente. Ne mora da znači da je lopov, ali ne morate ni rizikovati.

Kurve vam neće vratiti kusur – ne drže sitno. Zato uvek pripremite baš onoliko novca koliko ste spremni da platite.

Pravila i vreme se moraju unapred dogovoriti, baš kao i cena.

Iako ona to radi za novac, nemojte je tretirati kao lutku na naduvavanje. Ona je ljudsko biće i tako i postupajte sa njom.

Koristite zaštitu, opreza nikad dovoljno.

Ne pokušavajte promeniti njen način razmišljanja – besmisleno je!

Nemojte joj posuđivati novac, jer nikad ne znate gde vas to može odvesti, i uvek pazite da ne naljutite njenog makroa.

Prostitucija je u našoj zemlji kriminalna radnja i u sprezi je sa trgovinom ljudima. Zato svaki put kada platiš za seks imaj na umu činjenicu da direktno pomažeš kriminal i jačaš ovu kriminalnu granu koja iz dana u dan postaje sve veći problem. Ali isto tako znaj da u svakom trenutku i kad se najmanje nadaš i sam lako možeš postati deo te mreže. Koja bi onda bila tvoja cena?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.