Prosize kapsule

Analni seks – ZA I PROTIV

Za žene, analni seks je nešto poput maslina, pelinkovca ili u krajnosti Jelene Karleuše – ili ga vole ili ga mrze. U oba slučaja je tabu tema o kojoj treba popričati, i zato smo odlučili da vama muškarcima koji se sa svojom dragom želite isprobati u svetu anala predočimo neke osnovne razloge zbog kojih žene vole, odnosno ne vole analni seks. Naravno, sa ženske tačke gledišta…

ZA

Dobar osećaj

Analni seks podrazumeva sasvim novu sferu seksa i osećaja koji su sasvim drugačiji od svega što je ona do sada probala. Anus kada je spreman bukvalno proguta penis i ne može se zasititi. Ako joj istovremeno stimulišete klitoris dostićiće pravi ANALNI orgazam, koji je kao i svaki prvi put nešto sasvim novo i drugačije!

Zabranjeno voće

Kao i svako zabranjeno voće i analni seks je voćka kojoj je teško odoleti upravo zbog toga što je ZABRANJENA.

Šta treba znati?

Lubrikant je obavezan, jer analni otvor ne može ovlažiti poput vagine. Koristite one na bazi silikona jer traju duže i ne ispare tako brzo poput nekih na bazi vode. Iako ste svi hiljadu puta čuli za vazelin metodu izbegavajte upotrebu vazelina jer je lepljiv i začepljuje pore anusa.

Pre nego pređete na analni seks i primaknete se njenoj guzi, neophodno je da je žestoko napalite, jer što je napaljenija to će biti i otvorenija, a to je jedan od ključnih trikova ako želite da na njenom licu umesto grimase bola bude osmeh užitka. Imajte strpljenja – dovedite je do ludila, pa onda navalite!

PROTIV

Bol

Logično, glavni razlog zbog kog žene ne vole analni seks je izuzetno neprijatan bol koji se može javiti ako je niste dobro pripremili. Ako želite da vam ostvari fantaziju o kojoj ste maštali morate se svojski potruditi. Koliko god vama to delovalo jednostavno – input, output, za nju je to prava noćna mora. Zato se potrudite da joj olakšate koliko god možete. Uostalom, stavite se u njenu poziciju, pa zamislite kako bi vama bilo…

Prljavština

Na slike koje mogu nastati prilikom analnog seksa nećemo vas uopšte upozoravati. Jbg, ipak joj ga turate u rupu koja služi za neke druge stvari – zaključite sami. Pre analnog seksa ona se mora isprazniti i obaviti klistir. Još jednom, zamislite sebe u njenoj poziciji. Mislimo da će vam biti jasno zašto joj ideja analnog seksa baš i nije bliska.

Prevencija

Putem analnog seksa mogu se preneti mnoge zaraze ako se ne zaštitite pre svega kondomom – i zbog sebe i zbog nje. Zid analnog otvora je tanak i lako ga je oštetiti i uzrokovati krvarenje, a zna se šta se sve može preneti putem krvi. zato, uvek morate koristiti zaštitu.

Samo uz dozvolu

Samim tim što vam je dopustila da stavite penis gde mu mesto nije, učinila vam je veliku čast i zato je treba ispoštovati. Međutim, ako vam ne dopusti, nemojte je prisiljavati – mogli biste zažaliti. Poverenje je ključno..

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Analni seks – ZA I PROTIV

  1. Pingback: Najbolje poze za analni seks | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Sexy masaža u sedam koraka | Muški magazin - M@N!

  3. Pingback: Sexy masaža u sedam koraka | Web-novine.com