Prosize kapsule

Seks sa nevinom devojkom – saveti

Hmm.. Ova tema spada među popularnije muške fantazije, verovatno zbog toga što su device ovih dana prava retkost. Eto, posrećilo se Jariću sa Limom, ali iskreno kada ste poslednji put vi nabasali na devojku koja je svoju čestitost čuvala, ako ne za brak, a ono makar za punoletstvo? Ako nabasate na takvu, evo nekoliko saveta na koje trebate obratiti pažnju ako ne želite da se vaša fantazija pretvori u horor.

Generalno, gubljenje nevinosti je za devojku veća stvar nego za muškarca. Muškarac svaki sledeći put može reći da je nevin i svak će mu poverovati. Kod devojaka to baš i nije moguće jer postoje fizički opipljivi dokazi koji će tvrditi suprotno, osim ako se ne podvrgne himenoplastici što takođe nije redak slučaj. Međutim, sada govorimo o devojkama koje se spremaju da izgube nevinost – sa vama! Upravo zbog toga, uvek se pre nego joj otključate devičanski pojas dobro zapitajte, želite li BAŠ vi da budete njen KLJUČAR?

Ako ste razmislili i odlučili da želite da stavite svoj KLJUČ u njenu KLJUČAONICU, evo nekoliko stvari na koje morate obratiti pažnju.

Priprema

Devica do sada nije imala seks i zato računajte na to da je neiskusna i da ćete sve pripreme (i fizičke i psihološke) morati da odradite vi. Poradite na tehnikama opuštanja, zavođenja i prihvatanja ideje da ode u krevet sa vama. nevine devojke često idealizuju taj PRVI PUT – sveće, ružine latice, svilena posteljina… Ako želite da je odvučete u krevet postarajte se da ostvarite makar jedan od njenih snova. Prvi put je ipak poseban, a činjenica da je vas odabrala za onoga koji će je razdevičiti treba nešto da znači…

Panika

Na paniku, suze, tugu, osećaj krivice, predomišljanje u poslednjem trenutku sa nevinom devojkom uvek morate računati i zato je jako važno da ne odreagujete agresivno ako do toga dođe, već da imate razumevanja i da je smirite. Ako niste spremni za ovakvu emotivnu krizu, naš je predlog da ni ne pokušavate. Sa druge strane ako imate strpljenja da čekate, sačekajte – isplatiće vam se.

Vi ćete voditi igru

Iako živimo u svetu u kom se o svemu što nas može interesovati o seksu možemo informisati putem interneta mnogo pre nego iskusimo prvo seksualno iskustvo, u praksi stvari stoje drugačije. Budite svesni da je ona neiskusna i da se verovatno neće pokazati kao dobra ljubavnica. Ako to nije ono što želite odustanite na vreme, ali ako ste spremni da vodite igru i da je naučite – samo napred.

Veze

Ako je TEBE odabrala za onog ko će joj oduzeti nevinost vrlo je verovatno da ste u ozbiljnoj vezi ili da ona tu vezu doživljava ozbiljno. Budi spreman na to da će se ona emotivno vezati za tebe, jer ipak si ti TAJ. Ako si želeo samo kres kombinaciju nemoj se ni upuštati u seks, jer takav kres može skupo košatati tvoje živce. Ipak, ako vaša veza jeste ozbiljna onda nemamo šta prigovoriti.

Krvi do kolena

Ok, ne baš do kolena, ali probijanje himena kao što znamo mora biti bar donekle krvavo. Pripremite se na to, ili ako se gadite krvi – odustanite na vreme.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Seks sa nevinom devojkom – saveti

  1. Имам једно питање..да ли се са невином девојком први пут користи кондом?

    • Kondom koristi uvek. Tek kada sa nekom devojkom provedeš više vremena, shvatiš ko je i šta je, što bi se reklo, i kada stekneš poverenje u nju, onda se možete prepustiti čarima seksa ez kondoma. Tada moraš biti naročito oprezan da izvadiš “alatku” na vreme ukoliko ne želite da neočekivano zatrudnite.

    • oce postace demon 😀
      salim se bre mada vecina devojaka nakon sto ih neko otrese postanu malo drcne to je sve