Prosize kapsule

Seks poze za one sa malim penisom

Slučaj je tako hteo da nečijih pola bude ko tvoj ceo! Šta je tu je, nije red da se tuguje. Za svaki problem M@N! rešenje ima, pa i za to – kako da nadoknadiš manjak santima. Olovku u ruku, stižu saveti za tvoju muku!

Nakon ovog kratkog literarnog speva, da se podsetimo nekih ključnih stvari koji mu dođu kao priprema pred savete koje smo ti pripremili. Kao prvo, veličina nije bitna. Rekli smo da je sve to u oku posmatrača i da žena u vagini i ne oseti više od 5 centimetara penisa. Drugo, PREDIGRA! Centimetre koji ti nedostaju nadoknadi detaljnom predigrom kojom ćeš je žestoko zagrejati za veliko finale. I na kraju TEHNIKA, a o tome nešto više u nastavku…

Što se tiče tehnike, koristiće ti nekoliko seks poza kao stvorenih za one sa malim penisom.

Pseća poza

Među muškarcima ova poza je izuzetno popularna, ali istovremeno ona je i najbolji izbor za sve one koji sitni, al’ dinamitni. Vagina je u takvom položaju da je penetracija u ovom slučaju najdublja.

Zmijska poza

Ona je na stomaku sa jastukom pod stomakom, tako da ste praktično u psećoj pozi, osim što kod ove poze dolazi i do trljanja telo o telo, a znamo da je koža ipak najveća erogena zona…

Playboy bunny

Partnerka je na leđima, u pozi kao za misionarski položaj, ali noge su joj dignute tako da su joj kolena u visini glave. Naravno, nećete joj obmotati stopala oko glave, ali potrudite se da noge budu što više podignute, kako biste imali što bolji pristup vagini.

Pojednostavljeni Playboy zeka

Ako baš i niste za akrobacije iz prethodne poze možete pokušati i sledeće. Ona je takođe na leđima kao za misionarsku pozu, a vi joj rukama raširite noge držeći ih za zadnju stranu kolena, sve dok ne napravite sebi dovoljno prostora za manevrisanje.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Seks poze za one sa malim penisom

  1. Pingback: Seks poze by MUNDIJAL 2010. | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Kako da "napravite" SINA? | Muški magazin - M@N!

  3. Pingback: Kako "napraviti" SINA? | Muški magazin - M@N!