Prosize kapsule

Ženski orgazam – 6 znakova da je svršila

Prema nekim istraživanjima čak 70% žena barem ponekad odglumi orgazam. Kako znati, da li je vaša draga jedna od njih? Iskreno, velika je verovatnoća da jeste, ali da ne bismo nagađali, evo 6 sigurnih pokazatelja koji će vam reći da li dobro svršava ili samo dobro glumi?

Klitoris se smanjuje

Ovo se dešava nešto pre nego što žena doživi orgazam. Ako osetite da je klitoris skoro pa nestao, znajte da je ona blizu orgazma, a vi na pravom putu da je do njega dovedete. Samo nastavite!

Disanje i otkucaji srca

Seks je mnogo više od jednostavnog hopa-cupa na brzaka, uđeš, izađeš i gotovo. Želiš li je dovesti do orgazma moraš obratiti pažnju na svaku promenu. Osluškuj njeno disanje, otkucaje srca… Kada disanje postane teže, a otkucaji srca ubrzani to je vaš znak da ste na dobrom putu. Grčenje, uzdasi i osmesi se mogu odglumiti, ali disanje i ubrzani rad srca teško.

Proširene zenice

Činjenica je da će vam u mraku ovaj signal sigurno promaći, ali ako eventualno volite seks pod svetlom, eto razloga da je gledate pravo u oči. Osim toga što su ogledalo duše, oči vam mogu reći i da li laže da je doživela orgazam. Raširene zenice kažu da jeste, a ako su normalne… zaključite sami.

Usne

I gornje i donje usne će joj prilikom orgazma postati crvene, jer će se usled uzbuđenja napuniti krvlju. Crvenilo je siguran znak da je orgazam blizu…

Grčenje

Grčenje vaginalnih mišića najsigurniji je pokazatelj da ste vašu dragu doveli do izluđujućeg orgazma. Njihovo grčenje se ne može sakriti, jer je uobičajeno za ženski orgazam da bude od 3 do 10 takvih grčeva koji snažno stegnu penis, a to je nemoguće ignorisati.

Znojenje

Ako se tokom seksa oboje niste oznojili kao da ste upravo izašli iz saune, ili što je još važnije ako nije ona, to znači da je orgazam izostao. Znoj je dokaz da mišići rade preko svojih mogućnosti, čemu u prilog idu i ubrzano disanje, puls, povišen pritisak. Kad spojite sve ovo budite sigurni da je svršila, i to dobro!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Ženski orgazam – 6 znakova da je svršila

  1. Pingback: Prvi seks - šta i kako? | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Najčešće MUŠKE greške u seksu | Muški magazin - M@N!

  3. Pingback: Na čemu možemo da zavidimo ženama? | Muški magazin - M@N!