Prosize kapsule

Goli pred njom – kako dobro izgledati?

Većina nas, iako to nikada ne bismo priznali, u sebi krije komplekse koji se mogu ticati bilo čega i biti bilo kakve prirode. Što se seksa tiče, oni se mogu odnositi na naše umeće, naše proporcije, a iza svega toga krije se samopouzdanje. Kada dođe do skidanja, retki su oni koji se neće zapitati – kako li izgledam u njenim očima? Naš savet je da ugasite svetlo pa se nećete ni pitati, ali osim ovoga, evo još par podjednako korisnih…

Trening

Pre nego odete na sastanak sa njom odradite jedan polučasovni trenig koji će nabiti vaše mišiće do pucanja, makar na nekoliko sati. Ako nemate pola sata, imate vremena barem za 10 sklekova i isto toliko trbušnjaka. To će povećati endorfin u vašoj krvi zahvaljujući čemu ćete biti sigurniji u sebe.

Bela zla

Možda ne možete u potpunosti da se pridržavate neke rigorozne dijete, ali makar nekoliko sati pre seksa nemojte jesti šećer, brašno i drugu hranu bele boje jer te namirnici zadržavaju vodu što za rezultat ima nadustot.

Dlačice

Iluzija o potpuno ćosavim muškarcima kao predmetu seksualnih fantazija žena, odavno je razbijena. Umerena dlakavost ih više pali, ali to svakako ne znači da ćete biti dlakavi kao gorila. I u sređivanju dlaka ne treba preterati. Poenta je delovati uredno, a ne da ona ima više dlaka od vas.

Voda

Pijte što više vode, koža će vam biti glatka i nežna, a ćelije će splasnuti i nećete izgledati naduto. Ipak, izbegavajte alkohol i gazirane sokove, a osim vode možete piti i niskokalorična energetska pića koja će vam dati dodatnu energiju.

Pivo

Nadutost, dehidratacija, debljanje samo su neki od razloga zbog kojih biste trebali zaobići pivo pre seksa. Jasno, treba vam nešto da se malo opustite, ali je uvek bolje popiti vino ili neku žestinu – brže hvata, a manje goji.

Držanje

Ukratko – grbavac deluje niže, deblje i jadnije od uspravljenog muškarca koji uz pravilno držanje deluje mršavije, više, grudi su mu čvršće, a u očima žene on je pravi alfa mužjak!

Miris

Miris je čest detalj koji ženama pomaže u izboru partnera, tako da nije dobro podcenjivati važnost vašeg mirisa za suprotni pol. Ako odaberete dobar parfem, veće su šanse da će ona provesti noć s vama..

Izbegavajte sedenje

I sami zaključujete šta se dešava sa vašim telom kada sednete, a pri tome ste goli. Svi, pa i oni nedostaci na vašem telu za koje niste znali da postoje, postaju jasno vidljivi. Bolje lezite nego što slažete šlaufove sala sloj na sloj…

Osvetljenje

Postoje tri izbora – sa svetlom, bez svetla ili uz sveće. Ovaj poslednji, osim što je najromantičniji, za vaše telo je i najpraktičniji. Sve što se vidi, a što joj možda nije po ukusu, oprostiće vam na račun romantične atmosfere koju ste stvorili samo za nju.

Odeća

Ako niste sigurni u to kako izgledate, nemojte pogrešnim odabirom odeće te sumnje podsticati i kod nje. Preuska odeća ocrtaće vaše savršene mišiće na rukama i grudima, ali možda i koji centimetar sala na bokovima. Ako niste 100% sigurni u vaše idealne proporcije nemojte rizikovati. Koliko skriva odeća i otkriva…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.