Prosize kapsule

Muške farmerke – uz šta ih nositi?

Farmerke su odavno postale simbol ležernog i udobnog svakodnevnog oblačenja, a sa dobrim sakoom i košuljom mogu biti dobitna kombinacija i za nešto svečanije prilike ili večernji izlazak.

Popularne pantalone od teksasa predstavljaju pravi izbor u situaciji kada nemate mnogo vremena za razmišljanje i kada vam je potrebna “prva pomoć” iz ormara.

U svom gardaroberu ćete verovatno naći (ukoliko nemate, obavezno kupite jedan par) plavih farmerki ravnog, klasičnog kroja, u kojima ćete uz, na primer, somotski crni, ili bež sako i košulju, izgledati odlično.

Ukoliko nameravate da ih obučete u nekoj malo svečanijoj prilici, farmerke ne bi trebalo da imaju dodatne džepove, nitne, rese, da budu izbledele na pojedinim mestima… Najbolje bi bilo da su što jednostavnije, mogu biti svetlije ili tamnije plave boje, a uz njih možete iskombinovati košulje različitih boja i uz sako, ili bez njega, svaki put imati svežu kombinaciju.

U letnjim večerima uz farmerke možete obući košulju kratkih rukava. Tako ćete izgledati veoma uredno, spremni za odlazak u bioskop, prvi sastanak ili na piće sa drugarima…

Farmerke će leti izgledati odlično, kako uz bele ili crne, tako i uz majice jačih boja, ali i uz one koje imaju aplikacije na sebi. Lanena košulja takodje može biti dobar izbor uz farmerke za vrele letnje dane.

Jednostavnije rečeno, farmerke će se, kao kameleon, uklopiti u skoro sve prilike i kombinacije kežual ili sportsko- elegantnog look-a.

Ukoliko ih oblačite samo da “izblejite” sa društvom u kraju, možete u kombinovanju pustiti mašti na volju i videti kakva je reakcija društva, što ponekad može biti dobro “opipavanje pulsa” u traganju za kombinacijom koja vam dobro stoji.

Ipak, trebalo bi voditi računa o tome da farmerke ipak ne mogu uvek da budu pravo rešenje, jer u nekim, pogotovu formalnim situacijama, ne bi trebalo izbegavati nošenje odela, kao i mnogim muškarcima, neomiljene kravate…

Još neke ideje

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Muške farmerke – uz šta ih nositi?

  1. Pingback: Anonymous