Prosize kapsule

Seks na javnom mestu – najbolje lokacije

Seks na javnom mestu, kao što smo već ranije napomenuli, može biti najbolji seks u vašem životu. Adrenalin, rizik, opasnost… sve su ovo garancije divljeg i nezaboravnog seksa, koji ćete pamtiti čak i ako vas uhvate. U tekstu koji sledi navešćemo neka najbolja mesta za seks „na oči svih“, a vi podelite sa nama šta ste od sledećeg probali, šta vam se najviše dopalo, i šta biste želeli da probate…

Seks u autu

O seksu u autu smo vam već pričali i pisali. Akcija na zadnjem sedištu vašeg četvorotočkaša po udobnosti svakako ne spada u kategoriju najboljih mesta za seks u javnosti. Međutim, seks na zadnjem sedištu vas vraća u neke mlađe dane kada ste bili tinejdžer i kada je seks na brzaka bio deo svakodnevne rutine. Ako zaista i jeste tinejdžer, onda iskoristite pametno svoj auto, jer će te se iskustava sa zadnjeg sedišta uvek sećati sa osmehom na usnama.

Seks u parku

U parku, šumi, na plaži… nije bitno gde. Važno je da ste napolju, da vam je nebo jedina granica i da u svakom trenutku postoji mogućnost da će neko naići – neverovatni uslovi za najbolji seks u vašem životu!

Seks u bioskopu

Ovo je već umetnost. Pravila su sledeća – izaberete film koji nije toliko popularan tako da ne bude prevelika gužva u gledalištu, sednete u poslednji red, po mogućstvu u neki ćošak, malo dalje od prvih komšija i krenete u akciju. Kao što smo rekli – umetnost. Javite da li vam je pošlo za rukom!

Seks u bazenu

Iako ovde ne mislimo na javni bazen, već pre svega na one srećnike koji imaju svoj bazen, postoji opcija i za seks u javnom bazenu. Uostalom zašto postoji noćno kupanje – improvizujte? Za seks u privatnom bazenu je veoma teško naći razloge koji ga ne bi opravdali. Privatnost je zagarantovana, voda pali sve erogene zone, a već ste praktično goli – seks je logičan nastavak!

Lift

Uz seks na otvorenom, lift je jedna od najžešćih lokacija za seks. Imate samo nekolko minuta tako da ćete oboje biti na vrhuncu strasti i dati sve od sebe. Sama činjenica da vi upravo imate seks, dok su svuda oko vas ljudi koji čekaju da vi „svršite“ posao retko je uzbuđujuća pomisao, zar ne?

Drive – in

Nekada su drive in parkinzi bili glavna meta seks avanturista. Kombinacija seksa u autu i na javnom mestu je zaista dobitna kombinacija! Nažalost, ovih dana sve ređa… Mada, ko traži taj i nađe.

Dobri stari krevet

Ne spada u kategoriju seksa na javnom mestu, ali je svakako najbolje mesto za seks. Ako niste za gore navedene avanture, privatnost čaršafa je uvek dobro rešenje za one koji žele da u seksu uživaju – bez pritiska i stresa. Ipak, nije na odmet da ponekad začinite vaš seksualni život nekim od primera koje smo naveli. Videćete, dopašće vam se.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Seks na javnom mestu – najbolje lokacije

  1. Pingback: Sex na javnom mestu: Hitovi 2011. | Muški magazin - M@N!