Prosize kapsule

Seks poze za leto

Bijelo dugme bi sada zapevalo „Hajdemo u planine“, ali ne i mi. Pošto mi obožavamo leto jer se tada nose kratke haljinice, pa svaki džukac (a svaki od nas je to makar malo) gleda guzu neke curice, spremili smo vam nekoliko seks poza koje možete praktikovati u vrelim letnjim danima. Naravno, sve su na neki način povezane sa vodom…

Prelistavajući belosvetsku štampu u potrazi za idejama koje bi se vama dopale, u nekom broju Cosmopolitena naišli smo na zanimljiv članak o mokrom seksu. Žene ko žene, uništile su ga svojom nekreativnošću, ali smo zato mi spasili stvar. Pogledajte šta smo pripremili za vas…

Seks na stepenicama bazena

O seksu u bazenu već smo pisali. Odličan je zbog dodatnog stimulišućeg efekta vode, praktično ste goli, pa nekako sve vodi ka seksu, ali ipak ga treba praktikovati u privatnim bazenima.

Oprez: seks na stepenicama bazena može biti opasan zbog klizavosti, velike su šanse za iščašenja, pa čak i oštećenje kičme.


Seks na bazenskim merdevinama

Jasno, nema svaki bazen stepenice za ulaz i izlaz, negde su to jednostavno okomite merdevine. Odlične su jer tokom seksa imate za šta da se prihvatite, tako da ste „stabilniji na vodi“.

Oprez: rukohvat može biti klizav od krema i ulja za sunčanje, a i leđima ste okrenuti ka kopnu tako da nikada ne znate ima li kakvih perverznih voajera – a i briga vas!


Seks pod javnim tušem

Uuuu… kombinacija mokrog seksa sa seksom na javnom mestu. Ova ideja ima momentalno afrodizijačko dejstvo, ali nažalost, ovakav scenario lako je ostvariv jedino u pornićima. U stvarnosti to je ipak SEKS POD JANIM TUŠEM, a gde je javni tuš tu je i budno oko javnosti. Naš savet je da pokušate u nekom kasnijem noćnom terminu, mada će tada verovatno biti i hladnije, ili na nekoj plaži koja i nema veliku posećenost. Tada ćete samo biti predmet voajerizma onih koji cene avanturistički seks. Ali tu ste među svojima, zar ne…?


Seks u plićaku

Kada se kaže seks u moru, uglavnom se cilja na dublje more gde ste delimično sakriveni od oka posmatrača. Međutim, nekima je potreban čvršći oslonac, i zato je seks u plićaku odlično rešenje. Samo ipak birajte neku osamu, ili makar zoru ili suton. Uostalom tada je i romantičnije…

Oprez: pesak se zavlači gde mu mesto nije, talasi vas mogu blago ljuljuškati, ali i bacati o stene, možete se nažuljati o kamen


Đakuzi seks

Topla voda, mehurići, masaža, seks… ima li idealnijeg mesta za seks u vodi? Naravno, bilo bi poželjno da vas vaša jahačica uzjaše u vašem đakuziju, jer je kroz javni, koliko god primamljivo delovala ta JAVNA SCENA, verovatno pre vas „projahalo“ čitavo krdo „pastuva i jahačica“.


Duboko plavo more

Duboko more, odnosno polu-duboko (negde malo iznad struka), najbolja je i najbezbednija po sve varijanta za seks u vodi. Tada možete isprobati pozu kao na slici ispod, bez bojazni da će iko biti povređen, a onima sa obale pristup će biti ograničen!


Plovi barka…

I na kraju, seks u dubini nije ništa ako ga niste isprobali u varijanti sa seksom na dušeku u dubokom moru. Jasno, ovde se ne misli da ćete oboje biti na dušeku, jer je to skoro pa neizvodivo (mada možete probati – tražimo fotografiju kao dokaz da ste uspeli). U prvoj varijanti partnerka leži na dušeku na stomaku, a vi je uz minimum napora odrađujete sa leđa. Možete gurati ili navlačiti, izbor je vaš. Prednost je što oboje ulažu minimum fizičkog napora, sve je usmereno na užitak, a ona doslovno leti na vašem penisu. Naravno, ovde ipak morate biti u nešto plićoj vodi. Druga varijanta seksa na dušeku je oralni seks. Dubina je ovde nebitna, u seksu možete uživati oboje, a kako i koliko zaključite sami….


©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.