Prosize kapsule

Miss Bikini 2010.

Miss Bikini Internacional za 2010. godinu je rumunska lepotica Diana Irina Boance. Na izboru za ovu, u muškim očima prestižnu titulu, Srbiju je predstavljala lepotica iz Subotice Mina Milosavljević, a titule prvih pratilja pripale su devojkama iz Kine i Australije. Takmičenje je održano u mondenskom kineskom letovalištu Sanija (Sanya).

Kako je izloženo u saopštenju kompanije “Miss Yu”, naša lepotica je prošla veoma zapaženo u jakoj konkurenciji od 64 devojke sa svih strana sveta, a kako bismo vam dočarali koliko je to jaka konkurencija iznećemo vam sledeći važan podatak. Pravila izbora za Miss Bikini razlikuju se u jednoj veoma važnoj činjenici od pravila koja važe na drugim izborima ovog tipa – Miss sveta, Miss univerzuma… Kod devojaka na ovom takmičenju cene se obline, a ne neuhranjenost, manekenski hod i savršene proporcije. Naravno, savršene proporcije kod žena su uvek poželjne, ali dok one na izborima za Miss sveta podrazumevaju manekenske proporcije koje će dobro izgledati na pisti, na izboru za Miss Bikini traže se proporcije koje će DOBRO izgledati u bikiniju – logično, zar ne?

Dakle, ovo takmičenje je bilo pravi raj za muške oči, a kako smo saznali da je naša učesnica predložila organizatorima da se neko od narednih takmičenja organizuje u Srbiji, kao i da je pozvala sve ovogodišnje učesnice da posete Srbiju, ispred svih muškaraca željnih prave ženske lepote, pridružićemo se Mini u njenom pozivu.

Devojke, čekamo VAS!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.